”Dumnezeu este mai mare decât acest virus!” Un preot care le spunea enoriașilor să nu se sperie de coronavirus a murit de COVID-19
Un preot din Statele Unite ale Americii, care afirma în urmă cu câteva săptămâni că ”Dumnezeu este mai mare decât acest virus care ne sperie, a murit după ce a fost infectat cu noul coornavirus.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 14 Aprilie 2020, 12:01 | Actualizat: Marti, 14 Aprilie 2020, 12:20Gerald Glenn, pastor al bisericii evanghelice New Deliverance din Viginia, a murit după ce a contractat noul coronavirus. Anunțul sfâșietor privind trecerea în neființă a fost făcut chiar de fiica lui.
În urmă cu câteva săptămâni, înainte de a fi instituite măsuri de distanțare socială, preotul Glenn le-a spus enoriașilor că are încredere în divinitate. „Cred cu tărie că Dumnezeu este mai mare decât acest virus care sperie“, a afirmat pastorul evanghelist.
O săptămână mai târziu, la începutul lunii aprilie, fiica acestuia a anunțat că ambii ei părinți au fost infectați cu noul coronavirus. Câteva zile mai târziu, bărbatul s-a stins din viață.
”În timp ce ei deplâng absenţa pământească sfâşietoare a patriarhului familiei şi a părintelui spiritual, au de asemenea membri ai familiei care se luptă să supravieţuiească acestei pandemii înspăimântătoare“, a transmis biserica, potrivit CNN.
SUA, număr record de cazuri de infectare
Statele Unite au înregistrat luni 1.509 decese cauzate de coronavirus în 24 de ore, aproape aceeaşi valoare ca în ziua precedentă, potrivit bilanţului Universităţii Johns Hopkins, notează AFP citat de Agerpres.
Acest bilanţ zilnic ridică la 23.529 numărul total al deceselor înregistrate de la declanşarea pandemiei în Statele Unite, cea mai îndoliată ţară din lume din cauza COVID-19. SUA numără deja peste 555.000 de persoane infectate de coronavirus, potrivit Centrului american pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC).
Un aliment ar ajuta organismul în lupta cu noul coronavirus! Explicația specialiștilor
Luni, statul New York, epicentrul pandemiei în SUA, a depăşit pragul de 10.000 de morţi provocate de COVID-19. Guvernatorul acestuia, Andrew Cuomo, a subliniat însă că "ceea ce a fost mai rău s-a terminat'', pentru că numărul net de spitalizări (diferenţa dintre intrări şi ieşiri) este clar în scădere.