Antena

Ce bacșiș uriaș a putut să primească un ospătar român, angajat la un restaurant în SUA: „Am bătut recordul restaurantului”

Un livrator român cunsocut pe TikTok a făcut furori într-un restaurant din SUA. Tânărul a doborât recordul restaurantului cu bacșișul uriaș primit de la un cuplu. Ce a făcut pentru a obține suma respectivă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 26 Iunie 2024, 12:20 | Actualizat: Joi, 27 Iunie 2024, 11:02
Ce bacșiș uriaș a putut să primească un livrator cunoscut pe TikTok, angajat ca ospătar la un restaurant în SUA
Capturi TikTok

Un tânăr român trăiește „visul american”. Băiatul a plecat peste Ocean unde s-a angajat ca ospătar, dar nu se aștepta să primească un astfel de bacșiș uriaș chiar din prima lui zi de muncă. El a filmat totul și a postat imaginile pe contul de TikTok, unde este deja urmărit de peste 95 de mii de internați.

Ce bacșiș uriaș a putut să primească un livrator cunoscut pe TikTok, angajat ca ospătar la un restaurant în SUA

Ștefan Guțanu este cunoscut în mediul online drept „livratorul care cântă”. El și-a început cariera ca livrator de mâncare în Timișoara, însă a adăugat și o notă proprie - dedicații pentru vedetele din România. El își ține la curent urmăritorii cu aventurile sale și aum, acesta se află în SUA.

Pe aceeași temă

Tânărul a plecat peste Ocean prin intermediul unui program dedicat studenților și s-a angajat la un restaurant. Încă din prima zi de muncă, el a dat lovitura și un cuplu l-a răsplătit cu un bacșiș uriaș pentru serviciile sale.

Așa cum a povestit chiar el pe rețelele sociale, a avut norocul să îi servească pe doi tineri proaspăt căsătoriți, așa că a profitat de talentul său și le-a făcut și o dedicație muzicală. Astfel, pentru serviciile impecabile oferite pe acordurile piese „Perfect” al lui Ed Sheeran, Ștefan a primit un bacșiș în valoare de 500 de dolari.

„500$ tips la o masă!!! În prima zi de training ca ospătar, Vlad a avut 2 tineri însurăței care sărbătoreau luna de miere. Eu le-am cântat PERFECT – Ed Sheeran și uite așa am făcut 500$ tips. Oficial am bătut recordul restaurantului. La o consumație de 1165 – 500$ ciubuc!”, a scris acesta, pe TikTok.

Extrem de uimit, el și-a împărtășit bucuria și cu restul colegilor, cărora nu le-a venit să creadă.

„Taci din gură! Nu pot să cred! E incredibil”, a reacționat o colegă când a aflat.

Pe aceeași temă
@gutanu.stefan

500$ tips la o masă!!! În prima zi de training ca ospătar, Vlad a avut 2 tineri însurăței care sărbătoreau luna de miere. Eu le-am cântat PERFECT - Ed Sheeran si uite asa am facut 500$ tips. Official am bătut recordul restaurantului. La o consumație de 116$ - 500$ ciubuc!

♬ sunet original - Livratorul care cântă 🎶🎤 - Ștefan Guțanu 😉

Livratorul cunoscut pe TikTik a recunoscut că inițial i-a fost rușine să le cânte clienților aflați în luna de miere, dar acum tot restaurantul vorbește despre momentul lui.

Recomandari A1

„Deci nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred. Vă spun sincer. Nici nu voiam să cânt că mi-era rușine. Tot restaurantul vorbește despre asta acum. Mâine o să vorbească și tot hotelul. E incredibil: 500 de dolari bacșiș la o masă…Șocant”, a mai spus românul.

Whatsapp LinkedIn
ospatar roman bacsis stefan gutanu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Țara din Europa unde ospătarii primesc un salariu colosal. Pot câștiga chiar și 17.000 de euro
Schimbări în restaurante. Întrebarea care ar putea fi obligatorie. Ce vor fi nevoiți să facă ospătarii
De ce nu trebuie să înlături din față sau să dai farfuriile în mâna chelnerului, atunci când mergi...
Industria ospitalităţii în România, aproape de colaps
Video recomandate
Video
Citește și