Creatură cu piele ca de piatră și dinți umani. Ce este ciudățenia marină descoperită de un pescar
Un pescar pasionat să culeagă tot felul de specii ciudate din mare a fost terifiat când a găsit o creatură cu dinți umani. Ce este vietatea bizară.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 15 Iulie 2022, 16:09 | Actualizat: Vineri, 15 Iulie 2022, 16:17Roman Fedortsov a găsit de-a lungul timpului nenumărate specii marine, care l-au înfiorat. Acesta obișnuiește să creeze conținut pe social media bazat pe experiențele și descoperirile lui.
Ce este creatura cu pielea ca o piatră și dinți umani
Nu demult ei a publicat câteva imagini cu o varietate marină ce are dinți de om și a cercetat să afle ce captură ține în mână.
Pescarul a găsit un crab cu un set complet de „DINTI UMANI”, așa cum el l-a descris. Bărbatul care lucrează în Murmansk, în partea de nord-vest a Rusiei, își petrece timpul descoperind creaturi din adâncuri, potrivit Mirror.
Meseria lui este de pescar de adâncime și trebuie să captureze tot felul de specii de pești, iar în căutările sale se bucură de un spectacol marin fantastic și întâlnește frumusețile naturii. Ultima captură, un crab care pare să aibă un set complet de dinți asemănătoare oamenilor, l-a speriat și l-a încântat totodată.
Îți petrece o mare parte din viață pe mare și a găsit plăcere în a împărtăși pe rețelele de socializare vietățile pe care le descoperă în adâncuri. Pescarul împărtășește adesea fotografii cu creaturi misterioase și înspăimântătoare. Recent, Roman a făcut publică o fotografie a crabului ciudat: „Crabii... Totuși, există ceva atractiv și respingător în ei. Mama Natura a încercat...”, a scris el.
Pe aceeași temăCrabul (Brachyura) este denumirea dată mai multor specii de crustacee superioare din ordinul decapodelor.
Capul este mic, dotat cu antenule și antene, cu ochi pedunculați. Cefalotoracele este mare, turtit, de formă dreptunghiulară, triunghiulară sau ovală, acoperit cu un scut chitinos de 2-20 cm lățime și până la 60 cm la crabul-japonez (Macrocheira kaempferi). Abdomenul este îngust, scurt și îndoit sub torace. Crabii se hrănesc, de obicei, cu nevertebrate.
Înmulțirea are loc prin ouă, iar dezvoltarea prin metamorfoză. Se cunosc în jur de 6780 specii de crabi. Un crab poate trăi până la 3 ani. Mediul de viață al crabilor variază de la mare (crabul-de-țărm întâlnit în Marea Neagră) la apă dulce (familia Potamonidae) și chiar pe uscat. Unele specii sunt comestibile, dar nu toate!