Antena Căutare

Un bărbat a vrut să mănânce o conservă de ton, dar când a deschis-o a încremenit. Peste ce a putut să dea

Un bărbat și-a deschis o conservă de ton și a vrut să o mănânce, dar s-a speriat din plin atunci când a văzut ce era înăuntru. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea.

colaj foto cu conserva de ton Galerie
Omul a pozat și a arătat ce a descoperit în conserva de ton | sursa foto: Profimedia

Aceasta este neplăcuta situație prin care a trecut un bărbat care a dorit să consume o conservă de ton. Atunci când i s-a făcut foame, omul a decis să servească pește la cutie, dar s-a speriat atunci când a deschis conserva și a văzut peste ce a putut să dea. Omul a pozat totul și imaginile au devenit virale, stârnind numeroase reacții.

Un bărbat a vrut să mănânce o conservă de ton, dar când a deschis-o a încremenit. Peste ce a putut să dea. A pozat totul și a arătat dovada

Atunci când ești pe fugă sau atunci când nu dorești să petreci prea multe ore în bucătărie ca să pregătești ceva de mâncare, o variantă la îndemână este să alegi o conservă. Asta a făcut și un bărbat, care atunci când i s-a făcut foame a ales să mănânce o conservă de ton. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a deschis cutia metalică și a ridicat capacul.

Citește și: Ce se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci ton la conservă! Nu te-ai fi gândit la aceste beneficii

Articolul continuă după reclamă

„Am găsit asta în conserva mea de ton”, a scris omul dezgustat pe Reddit, arătând poza cu dovada descoperirii sale, au informat cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Domnul în cauza a împărtășit imaginea pentru a întreba internauții ce este bucata maro din mijlocul conservei sale de ton. Într-un timp extrem de scurt, imaginea publicată pe Reddit a devenit virală și a stârnit un val puternic de reacții de la oameni din toată lumea. Nu puțini au fost cei care au încercat să își dea seama despre ce este vorba și explicațiile posibile au fost pe cât de multe, pe atât de îndrăznețe.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea

Unii au fost de părere că este vorba despre un cârlig pește care s-a strecurat din greșeală în cutie, în timpul procesului de ambalare, alții au sugerat că sunt icre sau alte părți ale peștelui din conservă.

Citește și: O femeie și-a comandat un burger, dar a descoperit ceva ce a speriat-o. Peste ce a putut să dea

„Cineva care lucrează în fabricile de pește mi-a zis că uneori tonul are viermi paraziți, așa că nu este exclus să fie asta”, a mai completat cineva.

Totuși, după numeroase posibile explicații, s-a ajuns la concluzia că cel mai probabil este vorba doar despre o bucată de carne mai închisă la culoare, nimic mai mult.

O femeie a descoperit că iubitul său decedat este activ pe Snapchat. Ce a urmat întrece orice imaginație. Ce a ieșit la ... A nins în luna iulie. În ce zonă din România nu au ajuns încă temperaturile tropicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x