Antena

O tânără a aflat că a fost gravidă în timp ce năștea. Spune că a nu a avut niciun semn, iar 6 teste de sarcină au ieșit negative

Tânăra în vârstă de 19 ani s-a trezit cu dureri goaznice și nu știa ce i se întâmplă. Ea a mers la baie crezând că are o infecție urinară, dar nu se aștepta ca peste două ore să își țină bebelușul nou-născut în brațe.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 15 Septembrie 2023, 15:06 | Actualizat: Vineri, 15 Septembrie 2023, 19:06
Tânăra în vârstă de 19 ani s-a trezit cu dureri goaznice și nu știa ce i se întâmplă. Ea a mers la baie crezând că are o infecție urinară, dar nu se aștepta ca peste două ore să își țină bebelușul nou-născut în brațe.
Shutterstock

O tânără a trăit șocul vieții ei după ce a a aflat că fusese însărcinată fix când i s-a declanșat nașterea. Faye White, în vârstă de 19 ani, din Braintree, Essex, a născut-o pe fiica sa în luna mai a acestui an, deși atunci când i s-a ruperea apă a pus simptomele pe baza unei infecții urinare. Deși tânără, aceasta mai trecuse prin experineța de a aduce pe lume un suflet, pentru că avea deja doi copii, raportează dailymail.co.uk.

O tânără a aflat că a fost gravidă în timp ce năștea. Spune că a nu a avut niciun semn, iar 6 teste de sarcină au ieșit negative

Mama a doi copii susține că burtica nu i s-a mărit deloc, iar menstruația ei a fost regulată în lunile care au precedat nașterea fetiței sale Luna-Grace Behrens, care a venit pe lume la 37 de săptămâni.

Pentru că nu știa că poartă un copil în pântece, mama a continuat să meargă la petreceri, să consume alcool și să fumeze, pe tot parcursul acestei perioade. Faye a spus că ea și partenerul ei Aidan Behrens cu care are o relație de patru ani nu s-au protejat, însă fix din acest motiv ea făcuse mai multe teste de sarcină, toate cu rezultat negativ.

Pe aceeași temă

„Viața mea decurgea perfect normal, până când m-am trezit într-o dimineață că mi se rupe apa. La început nu m-am gândit la nimic, cu excepția faptului că poate este o infecție urinară și o să fac o programare la doctor când se deschide cabinetul. Nașterea s-a declanșat la 8.20”, a dezvăluit Faye.

„Aproximativ 20 de minute mai târziu, au început contracțiile și, evident, având două nașteri anterioare, știam ce sunt contracțiile. Am sunat-o pe soacra mea și i-am spus „trebuie să merg la spital, mă doare”.

„Am fost în stare de șoc – tot ce făceam era să țip. Eram atât de confuză. M-am dus la toaletă pentru că simțeam această presiune foarte urâtă și simțeam că iese ceva”, și-a mai amintit tânăra.

„M-am întors în dormitorul meu și s-a dovedit că era piciorușul ei care împingea. Am ajuns să sun la ambulanță. Soacra mea se prăbușise literalmente. Eram în plin travaliu. Din momentul în care mi s-au rupt apa până când am născut-o au trecut două ore, totul a fost atât de rapid”.

Proaspăta mămică a dezvăluit că șocul a fost cu atât mai mare cu cât în toată această perioadă a făcut șase teste de sarcină și toate au ieșit negative - primul fiind chiar în zilele imediat următoare după ce a rămas gravidă.

„Apoi am mai făcut un test în noiembrie, când aș fi fost însărcinată în patru - cinci luni, dar și acela a fost negativ. Am făcut unul chiar și cu cinci zile înainte să nasc pe Luna și a fost negativ. Pentru că sarcina era atât de înaintată, nivelurile mele de hCG erau atât de mari încât ar fi redevenit negative”, a mai adăugat ea.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

„Tot timpul cât am fost însărcinată, am avut menstruații. „M-am simțit un pic balonată, dar nu m-am gândit la nimic altceva pentru că știam cât de mare am fost în sarcina cu primul meu fiu.

Nu a trebuit să-mi cumpăr haine noi. Nu m-am simțit rău. Am avut un pic de reflux gastroesofagian, dar îl am si când nu sunt insarcinata. Nu aveam nicio durere”, a precizat ea. Imagini cu ea însărcinată în cinci luni sunt disponibile pe dailymail.co.uk.

Tânăra care avea deja un băiețel în vârstă de doi ani a mai povestit că iubitul ei a fost șocat să afle că este din nou tată. Potrivit spuselor ei, acesta nu înțelegea cum nu a simțit niciodată bebelușul mișcând, de exemplu. Cu toate acestea, ei s-au bucurat că noua membră a familiei este sănătoasă și că acum sunt și mai numeroși.

Whatsapp LinkedIn
gravida nastere copil
Stirile zilei Vremea se schimbă radical în Capitală. Sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Până când ţine atmosfera instabilă
Citește și
Super Neatza, 29 februarie 2024. Tot ce trebuie să știi înainte să rămâi însărcinată
Jenna Dewan a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil, la 43 de ani. Imaginile îndrăznețe...
Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, va deveni tată pentru prima oară. Primele imagini cu iubita...
Super Neatza, 10 octombrie 2021. Beneficiile parentingului constient. Sfaturi de la Andreea Ioniță
Video recomandate
Video
Citește și
Sparanghel la cuptor. Rețetă simplă și sfaturi pentru preparare Catine.ro
De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor Happy Channel
Politicianul român care va avea pensie de 5.800 de euro plătită de UE. Câți bani vor încasa Traian Băsescu,... Libertatea.ro
O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte... Ziare.com
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile AntenaSport
Fiica Danei Rogoz a împlinit 4 ani. Actrița a dezvăluit noi imagini ADORABILE cu Lia: „Câtă frumusețe și... Elle
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide HelloTaste.ro
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare Antena3.ro
Lucruri pe care Mark Zuckerberg nu irosește banii. De ce le evită unul dintre cei mai bogați oameni din lume useit
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul din această vară Wall-Street
Cele mai răvășitoare 30 de citate de dragoste din romane Kudika
Rugăciune puternică către Sfinții Constantin și Elena. Te ferește de necazuri Playtech
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi Redactia.ro
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape... Observator
Câtă cofeină conține ceaiul verde. Poți bea ceai verde dacă ai tensiunea mare? MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de... ProSport
Două zodii vor trece prin clipe de coșmar în luna iunie! NIMIC nu le merge bine! Gandul
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz CanCan
Responsabilități pe care un copil nu e recomandat să le aibă. Aceste lucruri i-ar putea afecta viața la maturitate DeParinti
Taylor Swift a avut o mușcătură pe gât la spectacolul ei din Suedia, după ce a petrecut câteva zile cu Travis... ZUTV
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google UseIT
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere Hello Taste