Antena

Drumul spre World Cup e la Antena 1: Lituania - România, marţi, 15 octombrie, ora 21:45

Echipa naţională de fotbal a României joacă pentru primul loc în Liga Naţiunilor şi pentru şansa unei calificări istorice la Cupa Mondială! Lituania - România e marţi, ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 11 Octombrie 2024, 11:03 | Actualizat: Vineri, 11 Octombrie 2024, 11:05
Galerie de imagini
Drumul spre World Cup e la Antena 1: Lituania - România, marţi, 15 octombrie, ora 21:45
GettyImages/Profimedia

Cu marele Mircea Lucescu pe bancă şi cu Man, Mihăilă, Ianis Hagi sau Răzvan Marin pe teren, România a impresionat la revenirea selecţionerului pe bancă: a marcat șase goluri şi a primit unul singur. Câştigarea grupei poate aduce echipa naţională la un baraj de calificare la Cupa Mondială, dar şi un drum mai uşor în preliminariile pentru Mondialul din America, ce se vor desfăşura pe toată durata anului viitor.

Lituania - România se vede marţi, ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Gică Popescu va comenta în studio cele mai importante faze ale partidei în cadrul emisiunii „Hai, România! În fiecare zi”.

Antena transmite meciurile echipei naţionale până în 2028 şi următoarele două ediţii ale Cupei Mondiale, în 2026 şi 2030!

Pe aceeași temă

Antena e FIFA World Cup™ în România!

Antena anunță cea mai importantă achiziție din istoria drepturilor de televizare pe piața din România - va transmite următoarele două ediții ale Campioantului Mondial de fotbal (2026 și 2030) - „zilele când Pământul se bucură Împreună” - cum a fost descris cel mai urmărit eveniment televizat al planetei - cinci miliarde de oameni în 2022, conform Nielsen.

Producătorul celor mai populare showuri ale momentului în România - Asia Express, Chefi la cuțite sau Insula Iubirii - Antena este cel mai important jucător în piața drepturilor de sport premium - transmite meciurile de fotbal ale României până în 2028, în exclusivitate următorii trei ani din Formula 1 și FIFA World Cup™ în 2026 și 2030.

În 2026 Antena va acoperi primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, momentul când fotbalul traversează un continent - meciuri în SUA, Canada și Mexic.

În 2030 Antena va difuza în Romania Centenarul Mondial - 100 ani de FIFA World Cup™ - turneu care începe în Uruguay, Argentina, Paraguay și traversează oceanul pentru a emoționa din Spania, Portugalia și Maroc o lume întreagă!

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
world cup antena 1 lituania-românia meci
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Ai episoade noi din serialul de succes Our Kind of People disponibile acum. Dă PLAY și urmărește drama în AntenaPLAY!
Stirile zilei Imagini cu Nelu Tătaru în timp ce primeşte mită de la pacienţi. FOTO
Videoclipul zilei
Citește și
Antena va transmite în direct și în exclusivitate următoarele două campionate mondiale de fotbal -...
Se cunosc 30/32 echipe calificate la Cupa Mondială din 2018! Ce echipe mai luptă pentru ultimele două...
Cele mai tari statistici din preliminariile pentru Mondiale: 18 ore și 41 de minute, atât a rezistat o...
Povestea naționalei care s-a auto-eliminat de la Mondiale! Cum și-a ”premiat” naționala lui Alexis...
Video recomandate
Video
Citește și