Antena

Iarnă în toată regula! Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Vremea 24 septembrie - 7 octombrie

Meteo 24 SEPTEMBRIE - 7 OCTOMBRIE 2018. Vezi cum va fi vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni de prognză. 

Publicat: Marti, 25 Septembrie 2018, 08:52 | Actualizat: Marti, 25 Septembrie 2018, 11:14
meteo pe 2 saptamani, vremea pe 2 saptamani

ANM a reactualizat prognoza meteo pe 2 saptamani (două săptămâni). Vremea în perioada 24-7 septembrie se anunță cu mult mai rece decât normalul perioadei la care ne aflăm. S-ar spune că ne pregătin de iarnă în toată regula, pe jumătatea toamnei. Vezi cum va fi vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni de prognză.

Vremea pe o saptămână

Vremea în București pe 3 zile

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie BANAT

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme rece, cu abateri termice negative semnificative față de mediile multianuale, cu maxime de 14...17 grade și minime de 3...8 grade, mediat regional. O creștere de temperatură este de așteptat pentru perioada 28 - 30 septembrie când regimul termic va deveni apropiat de normal. Pentru cea de-a doua săptămână, estimările indică o probabilitate relativ ridicată de a se înregistra temperaturi în jurul sau ușor mai mici decât cele specifice începutului de octombrie, în special în privința valorilor diurne. Probabilitatea mai mare de ploaie este prognozată pentru perioada 2-6 octombrie.

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie CRIŞANA

Intervalul va debuta cu o vreme mult mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cu maxime de 12...16 grade și minime de 2...7 grade, mediat regional. O creștere de temperatură va fi în perioada 28 - 30 septembrie, atunci când regimul termic va deveni apropiat de normal. Pentru cea de-a doua săptămână, estimările indică o probabilitate relativ ridicată de a se înregistra temperaturi în jurul sau ușor mai mici decât cele specifice începutului de octombrie, în special în privința valorilor diurne. Probabilitatea mai mare de ploaie este prognozată după data de 29 septembrie și în special în perioada 2-6 octombrie.

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie TRANSILVANIA

Începutul intervalului va fi caracterizat de o vreme rece, cu abateri termice negative semnificative față de mediile multianuale, cu maxime de 11...16 grade și minime de 0...5 grade, mediat regional – valori nocturne negative fiind de așteptat în zonele depresionare, unde se forma brumă. O creștere de temperatură va fi în perioada 28 - 30 septembrie când regimul termic va deveni apropiat de normal. Pentru cea de-a doua săptămână, estimările indică o probabilitate relativ ridicată de a se înregistra temperaturi în jurul sau ușor mai mici decât cele specifice începutului de octombrie, în special în privința valorilor diurne. Probabilitatea mai mare de ploaie este prognozată în jurul datei de 29 septembrie și pentru perioada 2-6 octombrie.

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie MARAMUREŞ

Intervalul va debuta cu valori termice mult mai scăzute decât cele obișnuite în această perioadă din an, cu maxime de 12...15 grade și minime de 2...6 grade, mediat regional – în depresiuni fiind posibile valori nocturne în jurul a 0 grade și condiții de brumă. O încălzire a vremii este estimată pentru perioada 28 - 30 septembrie, când temperaturile vor deveni apropiate de normal. Pentru cea de-a doua săptămână, estimările indică o probabilitate relativ ridicată de a se înregistra valori în jurul și chiar ușor mai mici decât cele specifice începutului de octombrie, în special în privința valorilor diurne. Probabilitatea mai mare de ploaie este prognozată după data de 29 septembrie, cu precădere în perioada 2-6 octombrie.

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie MOLDOVA

Recomandari A1

Intervalul va debuta cu un regim termic caracterizat de valori mult mai mici decât cele climatologic specifice, astfel că maximele se vor situa în ecartul mediu de 13...17 grade, iar minimele de 2...6 grade. După un scurt interval de încălzire, ce se va concretiza în temperaturi în jurul celor normale, va urma o perioadă cu variații de la o zi la alta, regimul termic menținându-se totuși în general apropiat de mediile multianuale. Probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată în jurul datei de 29 septembrie și din nou în intervalul 2-6 octombrie.

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie DOBROGEA

Intervalul 25-27 septembrie va fi caracterizat de o vreme mai rece decât ar fi normal în această perioadă din an, cu maxime de 15...18 grade și minime de 6...10 grade, mediat regional. O creștere de temperatură este estimată pentru perioada 28 - 30 septembrie când regimul termic va deveni apropiat și ușor peste cel normal. Pentru cea de-a doua săptămână, deși vor fi posibile variații de la o zi la alta, estimările indică o probabilitate relativ ridicată de a se înregistra temperaturi în jurul celor specifice începutului de octombrie. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în perioada 29 septembrie - 4 octombrie.

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie MUNTENIA

În intervalul 25-27 septembrie, răcirea accentuată a vremii va determina înregistrarea unor valori termice mult mai scăzute decât cele obișnuite pentru această perioadă din an, cu maxime de 14...19 grade și minime de 3...8 grade, mediat regional -valori nocturne în jurul a 0 grade fiind posibile la mijlocul săptămânii în zona subcarpatică unde vor fi condiții de brumă. O creștere de temperatură este estimată pentru zilele de 28 și 29 septembrie când regimul termic va deveni apropiat de normal și posibil chiar ușor mai ridicat. Ulterior, sunt de așteptat variații termice de la o zi la alta, totuși probabilitatea pentru menținerea temperaturilor într-un ecart mediu apropiat de cel climatologic specific va fi relativ ridicată. Estimările prognostice indică o creștere a probabilității pentru ploi locale în perioada 29 septembrie – 4 octombrie.

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie OLTENIA

Perioada 25 - 27 septembrie va fi caracterizată de o vreme mai rece decât ar fi normal în ultima decadă a lunii septembrie, cu maxime de 16...19 grade și minime de 3...6 grade, mediat regional -valori nocturne în jurul a 0 grade fiind posibile la mijlocul săptămânii în zona subcarpatică unde vor fi condiții de brumă. O creștere de temperatură este estimată pentru intervalul 28 - 30 septembrie când regimul termic va deveni apropiat de cel normal. Pentru cea de-a doua săptămână, deși vor fi posibile variații de la o zi la alta, estimările indică o probabilitate relativ ridicată de a se înregistra temperaturi în jurul celor specifice începutului de octombrie. Condițiile de ploaie vor fi reduse în cea mai mare parte a intervalului de referință, totuși estimările indică o probabilitatea mai ridicată pentru ploi locale în jurul datei de 29 septembrie și în perioada 3 - 5 octombrie.

Vremea 24 septembrie - 7 octombrie LA MUNTE

Intervalul de referință va debuta cu o vreme în răcire, caracterizată de valori de temperatură sub cele normale pentru această perioadă din an, cu maxime, în medie, de 4...9 grade și minime negative în toate masivele montane. Încălzirea vremii din intervalul 28-29 septembrie se va concretiza prin temperaturi apropiate de cele climatologic specifice. Ulterior, deși sunt de așteptat variații termice de la o zi la alta, probabilitatea pentru menținerea temperaturilor într-un ecart mediu.

Whatsapp LinkedIn
prognoza meteo prognoza meteo pe 2 saptamani vremea vremea 24-septembrie - 7 octombrie vremea anm meteo pe 2 sapatamani vremea iarna temepraturi
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Citește și
Prognoza meteo 4 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 3 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul... Libertatea.ro
Care sunt cele mai importante lucruri învățate de la părinți. "Învață, să nu ajungi... Ziare.com
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Soluția naturală cu care trebuie să uzi mușcatele în luna mai. Așa vor fi pline de flori toată vara Antena3.ro
Bacteriile de pe Stația Spațială Internațională au suferit mutații. S-au transformat în ceva ce nu a fost... useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Cât de bogat vei fi în funcție de zodie. Nativii care fac munți de bani, au cel mai mare noroc în viață Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 33 și 34, sezonul 2, din 3 mai. Tatăl Evei se întoarce în viața ei
Telefonul înregistrează tot ce vorbești, fără să știi. Metoda prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Prețul cu care a ajuns să se vândă o bucată de porumb în Vama Veche. Nu contează că e fiert sau copt
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Cum arată acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Răzvan Simion. Diana s-a recăsătorit
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cine intră la cursa de eliminare alături de Alexandru
Filmele lunii mai în AntenaPLAY. Vezi SuperNova, Maria, regina României și Checkmate chiar acum
Fructul care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște! Îmbunătățește digestia și previne balonarea
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana și Iuliana. Ce a votat publicul
Mai multe