Anamaria Prodan i-a uimit pe telespectatori! Ce produse românești a luat cu ea în Las Vegas: „Nu e nimic de râs”
Anamaria Prodan le-a arătat telespectatorilor la ce produse românești nu poate renunța chiar dacă pleacă din țară. Impresara și-a umplut bagajul și a zburat cu ele peste ocean! Iată despre ce produse este vorba.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 25 Februarie 2024, 16:02 | Actualizat: Duminica, 25 Februarie 2024, 16:55Ajunsă la vila din Las Vegas, Anamaria Prodan nu a mai avut răbdare să despacheteze bagajele care abia mai încăpeau în mașină. În momentul în care un domn a venit să o ajute pentru a le da jos din portbagajul bolidului de lux, impresara a spus ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat.
Iată ce a povestit despre bagajele venite tocmai din România și ce se afla de fapt în ele.
Pe aceeași temăAnamaria Prodan a dus sarmale, salam și... pate din România direct în Las Vegas!
Deși, telespectatorii emisiunii „Prodanca. Punct și de la capăt” se așteptau ca ea să se odihnească după un drum lung, impresara i-a uimit atunci când au văzut ce a scos aceasta din portbagajul mașinii.
„Acesta (n. r. bagajul) este cel cu sarmale” a strigat Anamaria la cel care o ajuta să dea jos fiecare bagaj, rând pe rând.
„E firesc să desfacem prima dată bagajul cu sarmale ca să le punem repede în congelator, că altfel, mâncăm bătaie nu sarmale. Nu e nimic de râs, dacă toată lumea își dorește sarmale, cum era să nu pot să fiu în stare să aduc sarmale. Să știi că în America nu au același gust. Degeaba iei carnea, nu are nici carnea același gust, nu este nici varza la fel făcută cum o fac eu acasă. Toată viața am cărat așa la bagaje! Dacă era să iau foile de varză separat și carnea separat era mai circ!” a adăugat impresara la testimonial.
Imediat după ce a ajuns în bucătărie, Anamaria Prodan a luat bagajul cu mâncare și l-a urcat pe masă pentru a le arăta telespectatorilor bunătățile românești la care nu poate renunța nici măcar atunci când pleacă din țară.
Deși plătește extra-bagaj pentru preparatele ei preferate, impresara nici nu se gândește la suma la care se poate ridica pentru că pentru aceasta este mult mai important să mânânce ceva cu adevărat gustos oriunde s-ar afla.
Pe lângă celebrele sarmale pe care le-a primit direct din România de la Nuți, bona familiei, Anamaria a continuat să surprindă prin ce a urmat să scoată din troler.
Salamul de Sibiu și pateul românesc au fost alte două piese de rezitență la care Anamaria Prodan nu a putut renunța, făcând o afirmație care chiar i-a distrat pe telespectatori:
„Mi se pare o chestie normală pe care o face orice român. Ce? Când plecați în excursie voi nu vă luați 4000 de chestii? Nu? Uite, eu le duc la geamantan și mai și plătesc!”
După ce și-a dat seama că bagajul a prins un miros puternic de mâncare, Anamaria a cerut să fie scos afară pentru a fi aerisit.
„Am plătit la sarmalele astea, jur, cred că mâncam la vreo 15 restaurante! Fabulos!” a mai agăugat aceasta amuzată de situație.