Antena

Andrew și Tristan Tate au fost din nou reținuți! Autoritățile din Marea Britanie au emis mandate europene de arestare

Frații Tate au fost ridicați de poliție luni noapte din cauza unui mandat de arestare emis de autoritățile din Marea Britanie. Iată pentru ce sunt acuzați Andrew și Tristan Tate de această dată.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 12 Martie 2024, 10:27 | Actualizat: Marti, 12 Martie 2024, 11:11
Galerie de imagini
Andrew și Tristan Tate au fost din nou reținuți!
Hepta

Andrew Tate și fratele său, Tristan Tate, au fost săltați de poliție în noaptea dintre 11 și 12 martie după ce au fost emise mandate europene de arestare de către autoritățile din Regatul Unit.

Echipa de comunicare a transmis informații potrivit cărora cei doi frați sunt acuzați inclusiv de agresiune sexuală care ar fi avut loc în perioada anilor 2012 - 2015. Totodată, și poliția română a confirmat faptul că autoritățile britanice au emis mandatele europene de arestare pentru infracțiuni sexuale, dar și pentru exploatarea unor persoane din Marea Britanie.

Iată ce spun milionarii despre acuzațiile aduse.

Pe aceeași temă

Andrew și Tristan Tate reținuți de poliție prin mandat european de arestare

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, cei doi frați au fost prezentați în fața procurorului de pe lângă Curtea de Apel București care a decis reținerea lor pentru o perioadă de 24 de ore pentru un moment. Totodată, decizia cu privire la executarea mandatului va fi luată în decursul zilei de astăzi, conform declarațiilor făcute de un reprezentat al echipei de comunicare a milionarilor.

Tot în acest sens, potrivit BBC, echipa de comunicare a precizat faptul că mandatele europene de arestare sunt reprezentate de o „renaștere uluitoare a acuzațiilor vechi de un deceniu” care i-ar fi lăsat pe Andrew și Tristan Tate „consternați și profund afectați”.

În declarația oficială se specifica faptul că frații resping „categoric toate acuzațiile și exprimă o profundă dezamăgire pentru că acuzațiile atât de grave sunt reînviate fără noi dovezi substanțiale”. Astfel, milionarii ar fi „hotărâți să conteste aceste acuzații acuzații cu fermitate”.

Iată informațiile integrale regăsite în comunicatul oficial:

„Într-o întorsătură dramatică a evenimentelor de aseară, 11 martie 2024, frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți timp de 24 de ore și au primit un mandat european de arestare din partea autorităților britanice. Acuzațiile, referitoare la perioada 2012-2015, includ presupuse agresiuni sexuale, care au fost anterior respinse și clasate de către Serviciul de Parchet (CPS) în 2017-2019. Curtea de Apel București urmează să decidă astăzi cu privire la executarea mandatului. Această tentativă de reconsiderare a unor acuzații vechi de peste un deceniu i-a surprins pe frații Tate, lăsându-i consternați și profund afectați. Ei resping în mod categoric toate acuzațiile și exprimă dezamăgirea profundă față de faptul că astfel de acuzații serioase sunt aduse din nou în atenție fără dovezi noi semnificative (...)

Frații Tate afirmă că momentul și circumstanțele în care aceste acuzații sunt reevaluate ridică semne serioase cu privire la motivele din spatele acestei acțiuni legale. Alegerea momentului sugerează că notorietatea lor ar putea juca un rol. Andrew și Tristan resping vehement toate acuzațiile și condamnă ceea ce percep ca o exploatare a sistemului legal. Ei sunt determinați să conteste aceste acuzații cu hotărâre și fermitate. Frații subliniază încrederea lor într-un proces legal echitabil și imparțial, în pofida circumstanțelor tulburătoare în care se află”.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Andrew și Tristan Tate speră la o decizie favorabilă

În comunicat se regăsesc și informații cu privire la dorința acestora de a fi judecați într-un mod favorabil:

„În fața adversității, frații Tate găsesc susținere în sprijinul acordat de cei dragi, prieteni și echipa lor legală. Ei fac un apel pentru o examinare corectă a faptelor, exprimând convingerea că o revizuire atentă va arăta lipsa de temei a acuzațiilor împotriva lor. Pe măsură ce Curtea de Apel București se întrunește astăzi, frații Tate fac un apel public instanței să ia în considerare implicațiile extinse ale acestui caz și potențialul impact asupra justiției și procesului legal. Rămân hotărâți în căutarea adevărului și a justiției, având încredere că sistemul legal îi va reabilita în cele din urmă”.

Whatsapp LinkedIn
andrew tate frații tate autorități arestare mandate
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Oferă 2.500 de lei salariu, bonusuri şi bonuri de masă, dar nu găsesc angajaţi. "Ne confruntăm şi noi cu o criză"
Citește și
Mesajul lui Andrew Tate după ce a fost arestat. Urmăritorii săi au fost surprinși de aroganța lui
Cum se apără frații Tate după arestul din această dimineață. A fost emis un mandat european de...
Tzanca Uraganu și Andrew Tate au fost opriți în trafic de poliție. Ce a urmat după testarea acestora...
Ce avere are acum Andrew (Cobra) Tate, după ce a stat în spatele gratiilor. Cu câți bani a mai rămas...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment,... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Energizantul surprinzător pe care îl recomandă dr. Vlad Ciurea. „Ajută la activitatea cerebrală” Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai vorbesc cu mama niciodată”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează proiectul”
Horoscop zilnic 13 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor sezonul16, 12mai 2024.Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat:„De la masa asta cu cine votați”
Mai multe