Corina Dănilă, siluetă de model, nu glumă! Fosta prezentatoare a renunțat la câteva alimente și a slăbit 20 de kilograme
Corina Dănilă a reușit să topească kilogramele în plus pe care le acumulase, iar acum, la 47 de ani, fosta prezentatoare TV se mândrește cu o siluetă de invidiat.
Publicat: Joi, 23 Mai 2019, 09:20 | Actualizat: Miercuri, 23 Februarie 2022, 12:52- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Corina Dănilă a reușit să topească kilogramele în plus pe care le acumulase, iar acum, la 47 de ani, fosta prezentatoare TV se mândrește cu o siluetă de invidiat.
Corina Dănilă a reușit să topească 20 de kilograme, cu ajutorul unei diete personalizate, după cum a mărturisit ea.
”Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Programul se cheamă Good Life. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam.”, a declarat Corina Dănilă la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.
De asemenea, ea a mărturisit că a reușit să dea jos kilogramele în plus după ce a renunțat la zahăr, la produsele procesate și la prăjeli: ”Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi am o problemă, ei, suferim! Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde”, a mai adăugat aceasta, precizând, de asemenea, și ce obișnuiește să mănânce: ” Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine.”, mai mărturisea Corina Dănilă.