Cum arată soția lui Daniel Dines. Alexandra este mai tânără cu 16 ani decât cel mai bogat român și a vrut să divorțeze de 3 ori
Daniel Dines, singurul român care se află în topul 500 al miliardarilor din întrega lume, are o soție superbă, însă căsnicia a avut urcușuri și coborâșuri, având în vedere că femeia cu 16 ani mai tânără decât omul de afaceri a vrut până acum să divorțeze de 3 ori.
Publicat: Marti, 27 Aprilie 2021, 10:56 | Actualizat: Marti, 27 Aprilie 2021, 11:36- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Alexandra Dines este soția celui mai bogat român al prezentului. Femeia cu 16 ani mai tânără decât soțul ei a copilărit în Reghin, Mureș și a absolvit Facultatea de Design și Arte aplicate, de la Universitatea Tibiscus din Timișoara, conform datelor specificate pe contul ei de Linkedin. În anul 2014 a început să lucreze în design pentru compania UiPath, fondată de cel care i-a devenit soț.
Daniel Dines a trecut printr-un divorț, iar în 2014 s-a căsătorit cu Alexandra, femeia care i-a dăruit un copil.
Alexandra Dines a vrut să divorțeze de 3 ori de Daniel Dines
În 2016, la doi ani de mariaj, Alexandra a depus actele de divorț, pe care și le-a retras la scurt timp.
În 2017 povestea s-a repetat. Alexandra a depus actele de divorț, dar miliardarul nu s-a prezentat la prima înfățișare de judecată. Judecarea cauzei a fost amânată și în cele din urmă anulată de câtre frumoasa soție a celui mai bogat român.
În anul 2019, Alexandra Dines a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 1. Apoi și Daniel Dines a apărut în calitate de reclamant. În 2020 Instanța a luat act de renunțarea ambelor părți la judecarea cererilor de divorț, potrivit gândul.ro.
Daniel Dines, co-fondatorul și CEO-ul companiei IT UiPath este cel mai bogat român, aflându-se în top 500 mondial.
Pe aceeași temăCum a ajuns Daniel Dines cel mai bogat român al momentului
Daniel Dines a studiat matematica şi informatica la Universitatea din Bucureşti. Și-a deshis prima fimră în 1994, radiate în 2002, care se numea Work Prod Expres SRL. În 2001 a plecat în SUA pentru a lucra la Microsoft Corp, iar în 2005 s-a întors în țară și a pus bazele afecerii care urma să devină celebră.
În 2005, firma se numea DeskOver și se ocupa de consultanță IT și outsourcing. În 2012, un client le-a dat ideea să facă RPA, automatizări software. În 2015 firma a primit numele de UiPath și a lansat platforma de robot process automation pentru companii.
În prezent UiPath este o companie cu sediul la New York care utilizează inteligența artificială și instrumentele digitale pentru a ajuta corporațiile mari și agențiile guvernamentale să automatizeze sarcinile de rutină.
UiPath, compania fondată de românul Daniel Dines a început din 21 aprilie 2021 să se tranzacționeze la Bursa de la New York, fiind prima companie fondată în România care ajunge la New York Stock Exchange. În prima zi de tranzacționare s-a înregistrat o capitalizare bursieră totală de 37,7 miliarde de dolari a companiei.
Pe aceeași temă„Ziua de astăzi marchează o etapă majoră pentru UiPath. În urmă cu şase ani, compania noastră era formată din 10 persoane care lucrau într-un mic apartament din Bucureşti. Acum, suntem o afacere multinaţională care operează în aproape 30 de ţări şi una dintre companiile de enterprise software cu cea mai rapidă creştere din istorie. Sunt, de asemenea, incredibil de mândru că suntem prima companie născută în România care se listează la bursă pe New York Stock Exchange.
Privesc cu modestie la creşterea noastră rapidă şi extraordinară, care a fost făcută posibilă de către angajaţii noştri, de investitori, de consilieri, de parteneri şi de cei peste 7,900 de clienţi.
Deşi ziua de astăzi marchează un nou capitol în povestea UiPath, suntem încă la începutul unei călătorii de mai mulţi ani către fully automated enterprise – o organizaţie complet automatizată. Vom continua să ne concentrăm pe extinderea automatizării la scară largă, astfel încât să putem elibera oamenii de munca repetitivă şi să deblocăm cu adevărat potenţialul uman la scară largă", a declarat românul Daniel Dines, potrivit ZF.