Antena

Ioana Tufaru a spus adevărul despre relația cu Gigi Becali, după ce a plecat din garsoniera lui: „Nu mai suntem sub aripa lui”

Ioana Tufaru a vorbit despre mutarea în altă chirie, dar și despre relația pe care o are, în prezent, cu Gigi Becali, după ce a fost nevoită să se mute din blocul pe care omul de afaceri îl deține. Iată declarațiile!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 07 Mai 2024, 16:18 | Actualizat: Marti, 07 Mai 2024, 17:37
Galerie de imagini
Ioana Tufaru a spus adevărul despre relația cu Gigi Becali, după ce a plecat din garsoniera lui: „Nu mai suntem sub aripa lui”
Captură Youtube/Hepta

În urmă cu aproape nouă ani, Gigi Becali i-a pus la dispoziție Ioanei Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, o garsonieră într-un bloc pe care îl deține.

Însă, la finalul anului trecut, reprezentanții patronului FCSB au anunțat că Gigi Becali vrea să renoveze imobilul, astfel că Ioana Tufaru și familia sa au fost nevoiți să părăsească locuința în pragul sărbătorilor de iarnă. Iată ce spune acum despre relația cu latifundiarul din Pipera!

Pe aceeași temă

În ce relație au rămas Ioana Tufaru și Gigi Becali, după ce a plecat din garsoniera lui

Ioana Tufaru a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ciao.ro, în ce relații este acum cu Gigi Becali, după ce a plecat din garsoniera care i-a fost pusă la dispoziție de omul de afaceri. Extrem de sinceră, fiica regretatei Anda Călugăreanu a precizat că nu a păstrat legătura cu Gigi Becali, așadar nu mai are parte de niciun fel de ajutor din partea lui.

„Ne-am acomodat foarte bine în noua locuință! Ne descurcăm la limită să zic așa! Am avut norocul să găsim o chirie destul de ok raportat la prețurile care sunt acum. Dăm 1200 de lei la apartament cu două camere. Eu zic că este ok! Cu celelalte utilități ajungem undeva la 1700-1800! Ne-am mutat din 18 decembrie!

Cu domnul Becali nu mai avem niciun fel de legătură. Odată ce am plecat de acolo, nu mai suntem sub aripa lui protectoare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult acest subiect! Nu ne mai sprijină în niciun fel! Nu știu ce schimbări s-au făcut, dacă au început încă lucrările, nu știu nimic!”, a declarat Ioana Tufaru pentru sursa citată.

Ioana Tufaru: „Recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om”

Invitată, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni online, Ioana Tufaru a explicat că imobilul unde locuia trebuia să fie renovat, așa că nu mai putea locui acolo și a fost nevoită să se mute în altă parte. În ciuda evenimentului neplăcut, fiica regretatei Anda Călugăreanu spunea atunci că a înțeles situația și nu este supărată pe Gigi Becali, având numai recunoștință la adresa lui.

„Am plecat de acolo, pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut nouă ani de când stăm acolo și omul cât să te țină. La un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge.”, spunea Ioana Tufaru, citată de digisport.ro.

Între timp, fiica Andei Călugăreanu a găsit un apartament cu două camere, unde lunar plătește 1.200 lei pentru chirie. Deși îi este greu să scoată acești bani din buzunar, deoarece nu muncește, ea spune că se simte mai bine în noua locuință.

„Ne-am mutat într-un apartament cu couă camere, da, cu chirie. Am găsit printr-o prietenă care locuia în cartier de ceva timp și mi-a spus că este chiria ieftină și am venit să vorbesc. Si am închiriat apartamentul. Chiria este chiar acceptabilă ca bani, 1200 de lei pe lună. Este bine având în vedere că este apartament cu două camere. Suntem un pic mai bine financiar, că ni s-au mărit pensiile. Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin, dar să ne achităm dările unde stăm. Ne-am acomodat foarte bine. Luca are și el camera lui, de acum e băiat mare (opt ani).”, mai preciza ea, citată de sursa menționată mai sus.

Recomandari A1

Mai mult, Ioana Tufaru a mai transmis că fiul ei s-a acomodat foarte repede în noua casă, ceea ce o face extrem de fericită.

„Chiar dacă el nu a spus, dar am văzut în ochii lui că se bucură și îi place, mai ales că are parcul lângă bloc, deci se duce singur în parc. (…) Este descurcăreț, merge singur la magazin. Nici independența asta nu te scapă de pericole, pentru că sunt la tot pasul, mai ales ce am putut să văd în ultima lună în școli, m-a luat capul.”, a mai spus fiica regretatei Anda Călugăreanu, citată de Revista Viva.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
ioana tufaru gigi becali garsonieră
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Urmărește-l pe David Popovici la Campionatele Europene de Înot | Belgrad 2024 🏊‍♂️ În perioada 17-23 iunie, vezi competiția LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei Patrizia şi Bianca, tinerele românce luate de ape în Italia, au fost găsite moarte. Cristian e căutat în continuare
Citește și
Ce pensie mică primește Ioana Tufaru de la statul român. Fiica Andei Călugăreanu a fost dată afară...
Ce spune Ioana Tufaru, după ce a fost evacuată din apartamentul lui Gigi Becali. Care a fost motivul și...
Ioana Tufaru, despre ultimele momente petrecute alături de mama ei, Anda Călugăreanu. Ce a ținut să...
Drama prin care trece Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Ce s-a întâmplat cu fiul ei, Luca: „Am...
Video recomandate
Video
Citește și
Schimbarea care te-ar putea ajuta să fii mult mai productivă pe parcursul zilei. Ce poți să faci ca să ai... Catine.ro
Diletta Leotta și-a emoționat fanii cu cea mai recentă fotografie în care apare fiica sa. Cât de simpatică e Aria Happy Channel
Un ofițer parașutist rus și-a ucis amanta și i-a aruncat corpul în aer, ca să scape de cadavru Libertatea.ro
Rusia pregătește „adăposturi nucleare modulare mobile”. Pot fi transportate pe șosea sau pe calea... Ziare.com
Cum arată și cu ce se ocupă moștenitorii averii milionarului care primește trei pensii de la statul român AntenaSport
PRIMELE IMAGINI cu fiica lui Paris Hilton! Cum arată London, în vârstă de cinci luni. FOTO Elle
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov Spynews.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare BZI
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Tartă cu cremă de vanilie și fructe. Rețetă perfectă pentru orice sezon HelloTaste.ro
Bani de la stat pentru tractoare noi. Sprijin de până la 20.000 de euro pentru micii fermieri Antena3.ro
De ce visezi că dai examen. Există o explicație științifică pentru acest vis recurent useit
Horoscopul zilei de 3 iunie 2024. Peștii au nevoie de liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Tranziție, dar pe umerii cui? Clienții din una dintre cele mai mari piețe auto din lume, rezistenți la electrificare Wall-Street
Cele mai bune prietene ale femeilor nu sunt diamantele, ci minciunile Kudika
Antonia, în cea mai minusculă ținută! S-a văzut TOT, nu a avut nicio reținere să apară așa Playtech
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China Redactia.ro
"Este o tragedie imensă". Cei trei tineri români luaţi de ape în Italia, sub ochii salvatorilor, sunt de negăsit... Observator
Cum te speli corect pe mâini. Ce îi poți spune copilului despre igienă MediCOOL
Tort cu mere caramelizate și frișcă. Trucuri pentru a obține cel mai gustos desert HelloTaste
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a... ProSport
Ce pensie va primi un român, dacă se pensionează cu o vechime de 45 de ani de muncă Gandul
Anunț viral | Un clujean oferă cazare gratuită și mâncare, într-o vilă la munte. Are o singură condiție! CanCan
Sfaturi de la experți despre co-parenting și cum să funcționeze eficient DeParinti
Totul despre părinții Selenei Gomez – Mandy Teefey și Brian Teefey, tatăl vitreg. Cântăreața are o soră pe... ZUTV
De ce sunt noile capace atașate de sticlele de plastic. Experții au dezvăluit adevărul din spatele deciziei care... UseIT
Cele mai bune tipuri de ceai pentru a face ice tea. 15 variante de încercat Hello Taste