Antena

Loredana, petrecere cu fast de ziua ei. Ce vedete i-au făcut o surpriză: „M-am simțit atât de fericită și iubită”

Loredana a avut o pertrecere superbă de ziua ei de naștere. Artista i-a avut aproape pe oamenii dragi.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 12 Iunie 2024, 13:37 | Actualizat: Miercuri, 12 Iunie 2024, 15:38
Galerie de imagini
Loredana a avut o petrecere surpriză de ziua ei
Instagram & Antena 1

Printre invitații de la petrecerea surpriză a Loredanei s-au numărat Cătălin Cățoiu, Dan Bittman și Ștefan Bănică.

„Petrecere surpriză de ziua mea de naștere!!! Atât de mulți prieteni dragi m-au luat prin surprindere și m-au făcut să mă simt atât de fericită și iubită! Vă mulțumesc dragii mei! Vă iubesc!”, a scris Loredana în dreptul unui videoclip în care apare bucurându-se de tortul aniversar, în centrul prietenilor.

Pe aceeași temă

Loredana, apariție de excepție la petrecerea ei aniversară

Alături de Loredana, la petrecerea aniversară de 54 de ani a fost și Elena, fiica ei.

Loredana a purtat o rochie mulată, cu spatele gol, în ziua în care a fost sărbătorită. Artista a radiat de fericire pe parcrusul petrecerii, iar imaginile de la eveniment au fost apreciate de fani.

Fanii și prietenii i-au făcut cele mai frumoase urări artistei.

Pe aceeași temă

„Sărbătorim o voce inconfundabilă și o prezență scenică de neegalat. Fie ca anul acesta să-ți aducă și mai multe hituri, succes și bucurie. Să strălucești mereu pe scenă așa cum ne-ai obișnuit și să ne încânți cu muzica ta extraordinară! La mulți ani plini de inspirație și creativitate!”, „La mulți ani, Loredana ! Zile senine și fericite și mult succes in ceea ce faci!”, „La mulți mulți aniiii Fericiți !!!! Ca tine de frumoși !!!! Ești deosebită si unica!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Loredana în dreptul imaignilor de la petrecere.

Loredana, adevărul despre operațiile estetice

Recomandari A1

Deși arată senzațional, Loredna a negat că ar avea vreo operație estetică.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri. Nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate. Cine știe!? Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente, sunt chestii totaal neinvazive care te ajută să fii oau!”, a povestit Loredana , în exclusivitate, la Antena Stars.

Loredana susține că nu a apelat la bisturiu, ci dă e înțeles că a făcut tratamente și a adoptat uns til de viață sănătos, dar și că a fost înzestrată natural cu forme voluptoase.: "Am avut de la natură noroc că m-am născut de la natură cu dotările de rigoare și nu am avut nevoie să completez. (...) E o muncă grea să arăti bine, nu e ușor", a mai adăugat Loredana.

Whatsapp LinkedIn
loredana aniversare vedete
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Loredana, iluzia optică în care pare că a renunțat complet la haine. Cum a putut să se afișeze,...
Loredana, apariție răvășitoare în costum de baie la 54 de ani. Adevărul despre trupul artistei:...
Super Neatza, 19 iulie 2024. La mulți ani, Loredana!
Super Neatza, 19 iunie 2024. Provocare amuzantă pentru Marius Moga și Loredana
Video recomandate
Video
Citește și