Antena

Misha Miller, cântăreața ”curtată” de fiul lui David Beckham, face dezvăluiri din viața amoroasă. Cu cine se iubește de opt ani

Misha Miller, cântăreața de peste Prut despre care se spunea că l-ar fi ”pus pe jar” pe fiul lui David Beckham, a făcut dezvăluiri despre viața personală și a dat detalii despre iubitul ei. Iată ce a mărturisit despre iubitul ei!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 31 Mai 2024, 13:45 | Actualizat: Vineri, 31 Mai 2024, 14:53
Misha Miller, cântăreața ”curtată” de fiul lui David Beckham, face dezvăluiri din viața amoroasă. Cu cine se iubește de opt ani
Captură Instagram

Originară din Republica Moldova, Misha Miller şi-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la o vârstă fragedă. Însă, succesul în lumea muzicii l-a cunoscut în România, datorită mai multor piese care au urcat în topurile muzicale de la noi și nu numai.

Însă, talentul muzical nu este singurul lucru cu care Misha Miller se poate mândri. Cu un fizic de invidiat, artista spune că mai multe celebrități din străinătate i-au trimis mesaje prin care au încercat să o cucerească. Printre acestea, s-ar fi numărat, se pare, și Romeo Beckham, unul dintre băieții Victoriei și ai lui David Beckham. Cu toate acestea, inima cântăreței aparține deja cuiva, iar acest lucru l-a dezvăluit chiar ea într-un interviu recent.

Pe aceeași temă

Misha Miller, detalii despre viața amoroasă

Cu toate că este într-o relație serioasă de opt ani de zile, Misha Miller nu vorbește des despre cel care a cucerit-o. Invitată recent într-o emisiune TV, cântăreața originară din Republica Moldova a dat, însă, câteva detalii despre iubitul ei,

„Locuim împreună de opt ani. Da, relația e foarte serioasă! (…) El este pasionat de mașini și în domeniul acesta e. (…) Nu m-am gândit la nuntă, eu sunt foarte focusată pe carieră, sunt de părere să bați fierul cât e cald, mă gândesc la copii și familie mai târziu. Câți ani am? Nu e frumos să întrebi. A apărut recent vârsta mea pe Google, lumea îmi spune că sunt mult mai tânără decât sunt și îmi place să le spun apoi și să le pice fața. E un joc psihologic pe care îmi place să îl joc. (…) Da, 28 de ani am, nu e vorba că nu vreau să se știe.”, a povestit Misha Miller, citată de Libertatea.

Cântăreața a mai povestit că recent s-a întors de la Cannes, unde a fost la o gală de caritate.

„Am fost la o gală de caritate cu oameni foarte mișto. Cu Andy Garcia, Eva Longoria, Robin Thicke, cu multă lume frumoasă. Foarte frumos! Am participat pentru prima dată la o astfel de gală.”, a mai declarat ea, citată de sursa menționată mai sus.

Pe aceeași temă

Cine este Misha Miller, cântăreața care l-ar fi ”pus pe jar” pe Romeo Beckham

Misha Miller, în vârstă de 28 de ani, este absolventă a două facultăți și vorbește fluent patru limbi străine: engleză, franceză, rusă și spaniolă. Bucurându-se de susținerea părinților ei, tânăra spune că a intrat în industria muzicală de la vârsta de cinci ani, iar „gustul” pentru muzică l-a moștenit de la unchiul ei.

Recomandari A1

„Părinții au fost cei care m-au susținut pe tot acest parcurs. Model a fost și unchiul meu, care mi-a cultivat gustul muzical. (...) 2023 a fost un an bun pentru mine. Lansarea hitului <<Un minut>> este un moment-cheie în cariera mea, mai ales că este prima mea piesă în limba română.”, a spus ea, citată de Fanatik.

Misha Miller a primit și discul de platină pentru rezultatele piesei „Un minut”, potrivit sursei citate mai sus. De asemenea, cântăreața a lansat, pe 17 noiembrie 2023, „Brațele tale”, piesă care promitea să fie continuarea hitului „Un minut”.

Whatsapp LinkedIn
misha miller
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Cine e artista din România ”curtată” de fiul lui David Beckham: „Trebuie să îmi ofere spațiul...
Premieră! Dj Sava feat. Misha Miller cântă, la Neatza, melodia „Wild fire”
Alex Parker feat. Misha Miller - ”Fix your heart”
Video recomandate
Video
Citește și