Antena

Un nou bebeluș regal! Familia Grimaldi se mărește. Louis și Marie Ducruet au făcut anunțul într-un mod inedit:„Oh, nu, nu din nou”

Familia Princiară monegască se mărește. Prințul Albert a primit vestea că va avea un nou nepot.

Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 13:07 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 11:06
Galerie de imagini
Marie și Louis Ducruet așteaptă un nou copil
GettyImages, Instagram

Prințesa Stéphanie de Monaco va deveni din nou bunică. Prințesa este sora Prințului Albert de Monaco. Fiul său cel mare, Louis Ducruet și soția sa, Marie Ducruet, vor deveni părinți pentru a doua oară.

Pe aceeași temă

Louis și Marie Ducruet au făcut anunțul într-un mod inedit: „Oh, nu, nu din nou”

Cuplul regal a adus pe lume anul trecut, în luna aprilie, o fetiță, pe nume Victoire. Aceasta este nepoata Prințului Albert. Ea a dat vestea cea mare, fiind îmbrăcată cu un tricou pe care scria „Soră mai mare”. Însă nu a fost singură în fotografia prin care Louis și Marie au anunțat că așteaptă un copil.

Micuța cu sânge albastru a fost însoțită de patrupedul familiei, Pancake, considerat primul copil al familiei. Cățelușul a purtat o bavețică pe care scria: „Oh, nu, nu din nou”.

Louis Ducruet și soția sa au apărut recent la un eveniment monden. Aceasta a fost prima apariție după ce au anunțat sarcina. Cuplul regal a primit o sumedenie de felicitări atât de la familia regală, cât și de la ceilalți invitați la eveniment.

Pe aceeași temă

Louis și Marie formează un cuplu de 11 ani, conform unei surse. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Cannes, însă nu atunci au simțit puterea dragostei, ci mai târziu, când s-au reîntâlnit la Skema Business School. Lor le place să spună că a fost dragoste la a doua vedere.

Cu toate acestea, amândoi s-au dovedit a fi timizi și precauți, făcând primul pas după șase luni de la întâlnire.

Louis a cerut-o pe Marie în căsătorie în Vietnam, țara de origine a familie acesteia. În iulie 2019, s-au căsătorit civil la Primăria din Monaco, iar ceremonia religioasă a avut loc în Catedrala Principatului Monaco.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

După patru zile de la marele eveniment, cuplul a anunțat că așteaptă un copil. Pancake a fost, de fapt, cel care a dat vestea cea mare. Cățelușul purta un tricou pe care scria: „Pe cale să devin frate mai mare”.

Pancake este un membru important al familiei și chiar are propriul cont pe rețelele de socializare. Acesta ia parte la toate momentele importante din viața familiei, fiind considerat primul copil al cuplului.

Pe profilul de instagram al lui Marie Ducruet apare scris „Mom of two” urmat de emoji cu un cățel, iar mai apoi de unul cu un bebeluș. La fel și la soțul ei, apare mai întâi emoji cu un cățel, iar apoi cu bebeluș, urmate de numele lor: Pancake și Victoire.

Pancake a fost salvat în 2018 dintr-un centru de animale din România.

Whatsapp LinkedIn
familia grimaldi familia regală principatul monaco prințul de monaco prințesa stéphanie de monaco marie ducruet louis ducruet
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și