Antena

Kapitalism - Reteta noastra secreta

Romania, 2010. Regia: Alexandru Solomon. Distributie: Gigi Becali, Dan Voiculescu, Dinu Patriciu, George Copos. Durata:80 de min.

Publicat: Marti, 13 Iulie 2010, 00:00 | Actualizat: Marti, 06 Aprilie 2021, 21:46
Galerie de imagini
Romania, 2010. Regia: Alexandru Solomon. Distributie: Gigi Becali, Dan Voiculescu, Dinu Patriciu, George Copos. Durata:80 de min.

Kapitalism - reteta noastra secreta Au trecut 20 de ani de la Revolutie. Oare am ajuns unde trebuie? "Kapitalism - reteta noastra secreta" descrie drumul nostru de la un comunism cu fata urata la o democratie originala de piata. Si cine stie mai bine cum a fost drumul decat castigatorii?

Filmul ii aduna laolalta pe cei mai mari magnati din Romania si incearca sa afle ce i-a manat pe ei in lupta. Urmariti-i la ei acasa, in reuniuni de afaceri sau in croaziera cu iahtul - si aflati care e reteta lor.

La noi, Capitalismul incepe cu litera K - un cocteil exotic in care se amesteca banii, puterea si trecutul comunist. Degustati!

Whatsapp LinkedIn
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Meseria căutată cu disperare de companiile din România. 600.000 de joburi şi doar 13.000 de absolvenţi pe an
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și