Antena

Thrillerul „The Invisible Man” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Thrillerul „The Invisible Man”, cu Elizabeth Moss în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 29 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Publicat: Luni, 02 Martie 2020, 08:28 | Actualizat: Luni, 02 Martie 2020, 09:47
Thrillerul „The Invisible Man”, cu Elizabeth Moss în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 29 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Elizabeth Moss este Cecilia în „The Invisible Man”. Când parteneul ei de viaţă abuziv se sinucide şi îi lasă toată averea, ea suspectează că este vorba despre o înscenare. După o serie de coincidenţe, Cecilia reuşeşte să dovedească faptul că este urmărită de cineva pe care nimeni nu poate să îl vadă.

Filmul este regizat de Leigh Whannell, iar din distribuţie mai fac parte Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer şi Aldis Hodge.

După două săptămâni petrecute pe primul loc, filmul de aventuri „Sonic the Hedgehog” a coborât pe poziţia a doua, cu 16 milioane de dolari încasări în al treilea weekend de la debut.

„The Call of the Wild”, cu Harrison Ford în rol principal, a coborât un loc în top, până pe trei. Filmul de aventuri a generat încasări de 13,2 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră. În total, la nivel global, filmul are încasări de 79,2 milioane de dolari. Potrivit experţilor, lungmetrajul inspirat de romanul omonim al lui Jack London va pierde până la 50 de milioane de dolari în box office.

Animaţia „My Hero Academia: Heroes Rising” a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 5,1 milioane de dolari. Mai mulţi tineri care îşi doresc să devină supereroi de profesie luptă într-o lume plină de oameni cu abilităţi, cunoscuţi drept ciudaţi. Deku şi colegii lui de la Hero Academy îl înfruntă pe Nine, cel mai puternic răufăcător.

Filmul de acţiune „Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, s-a clasat pe locul al cincilea în top, cu încasări de 4,3 milioane de dolari în al şaptelea weekend de la debut.

„Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn”, cu Margot Robbie şi Ewan McGregor în distribuţie, a coborât trei poziţii în clasament, până pe şase, după ce a generat încasări de 4,1 milioane de dolari în al patrulea weekend de la lansare.

Comedia „Impractical Jokers: The Movie” a urcat patru locuri, până pe şapte, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

Drama de război „1917”, regizată de Sam Mendes, a ocupat locul al optulea, în coborâre o poziţie, după ce, în al zecelea weekend de la debut a generat încasări de 2,67 milioane de dolari.

Thrillerul horror „Brahms: The Boy II”, cu Katie Holmes, Owain Yeoman şi Christopher Convery în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a noua, cu încasări de 2,62 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

Adaptarea horror „Fantasy Island”, o versiune a serialului din anii 1970, despre o staţiune de pe o insulă magică, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre patru locuri, după ce, în al treilea weekend, a generat încasări de 2,3 milioane de dolari.

Sursa : news.ro

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
the invisible man film primul loc box office
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Citește și
Neatza cu Răzvan și Dani. Cronică filmelor care trebuie vizionate: Ieșirea trenurilor din gară, The...
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea... Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Test de atenţie. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi? Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care... Observator
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni cronice MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Britney Spears și-a șters din nou Instagramul. Artista a postat un mesaj dur pentru părinții ei cu doar 24 de ore... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25 de ani
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat
Mai multe