Antena

Grupa lui Ștefan Bănică, cea considerată cea mai puternică din acest sezon X Factor, intră în Bootcamp

Grupa de fete cu vârsta sub 24 de ani al cărei mentor este, anul acesta, Ștefan Bănică, va trăi emoțiile Bootcamp-ului săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Nouă locuri au fost ocupate chiar din timpul audițiilor, iar o concurentă a fost aleasă de jurat din rândul celor care au primit trei voturi.

Publicat: Marti, 24 Noiembrie 2020, 09:08 | Actualizat: Marti, 24 Noiembrie 2020, 09:40
Galerie de imagini
Grupa lui Ștefan Bănică, cea considerată cea mai puternică din acest sezon X Factor, intră în Bootcamp!

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, Ștefan Bănică a primit în grijă grupa de fete cu vârsta sub 24 de ani, iar pe parcursul audițiilor și-a ales deja nouă concurente care să intre direct în Bootcamp. Grupa de fete a juratului este considerată cea mai puternică de anul acesta, la X Factor, stârnind chiar invidia celorlalți trei jurați. Fetele vor trăi emoții intense săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1! Ele trebuie să își impresioneze din nou mentorul, pentru că miza este uriașă! La finalul serii, doar trei dintre fete vor trece mai departe, în etapa Duelurilor, și vor fi cu un pas mai aproape de finala X Factor, sezonul 9. Iată cine sunt concurentele care visează să câștige marele titlu:

Cu un nume predestinat, Alexandra Serenada Sîrghi a fost aproape de perfecțiune pe scena X Factor, în timpul audițiilor, dovedind că numai cu mult curaj și o doză mare de perseverență poți să îți împlinești visul. La doar șase luni de când și-a pierdut mama, cel mai mare susținător ar său, Alexandra a urcat pentru a doua oară pe scena X Factor, iar de această dată prestația sa a fost memorabilă. ”Ești cel mai norocos, Ștefan, că e e în grupa ta. Ai fost atât de aproape de perfecțiune! Copilul acesta e făcut pentru scenă!”, a spus Delia după ce Alexandra a primit toate voturile juraților și a fost trimisă direct în Bootcamp.

Ștefan Bănică nu a putut să nu o trimită direct în Bootcamp pe Ana Paula Rada. Născută și crescută în Portugalia, Ana a învățat limba română de la bunica sa, iar acum s-a întors la rădăcini hotărâtă să câștige X Factor!

Andra Baranga provine dintr-o familie lăutari, în care părinții, bunicii și chiar fratele ei mai mic pot cânta atât din voce, cât și la instrumente. ”Părinții mei cântă absolut orice gen muzical și sunt mândră de ei!”, a spus Andra. ”Cânți la un nivel vocal pe care eu nu l-am auzit anul acesta! Aplaud performanța ta și talentul nativ, ești un diamant neșlefuit! Mă bucur enorm că ai 17 ani și că faci parte din categoria mea!”, a exclamat Ștefan Bănică la finalul prestației, iar Andra a primit cale liberă spre Bootcamp.

Ștefan Bănică a ales să o trimită în Bootcamp și pe Andrada Precup, o tânără nevăzătoare care a ridicat sala în picioare cu energia sa. ”Andrada, tu ești ceea ce se numește X Factor România 2020! Ești în Bootcamp și, slavă Domnului, ești în echipa mea! Mulțumim pentru momentul acesta, iubita mea! Pentru mine, în seara asta, tu ai sunat ca o artistă și chiar dacă sunt puțin emoționat, sper să mă înțelegi, pentru că ce am auzit și am simțit eu aici se numește emoție pură și este datorită ție”, a mărturisit Bănică. Andrada, care și-a pierdut vederea după naștere din cauza unei erori medicale, i-a inspirat pe cei patru jurați cu optimismul său. ”Muzica este felul meu de a mă exprima, m-am născut prematur și din cauza faptului că ochii mi-au fost acoperiți cu ceva, mi s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple ca să fiu aici și ca să fac asta acum, să fiu mai puternică! Eu nu m-am gândit că deficiența mea mă poate împiedica să fac lucruri importante, doar mintea e cea care își pune tot felul de piedici și, până la urmă, în viața asta trebuie să facem tot ce simțim, pentru că sufletul a venit aici ca să experimenteze lucruri”, a spus Andrada.

Andreea Dobre, o tânără de doar 17 ani, pasionată de sporturi extreme și muzica raggae și-a cucerit locul în grupa lui Ștefan Bănică, stârnind invidia celorlalți trei jurați. ”Anul acesta, grupa cea mai talentată este la Ștefan Bănică!”, a spus cu regret Florin Ristei.

Ștefan Bănică nu a stat pe gânduri nici când a alăugat-o pe lista sa pe Ioana Ardelean, chiar dacă Florin Ristei a avut un moment în care s-a gândit să o saboteze, doar pentru a avea o șansă să și-o adauge în Grupuri.

Recomandari A1

Marta Verrecchia, o puștoaică din Italia care nu vorbește prea mult, dar care cântă cât să compenseze, și-a rezervat și ea locul în Bootcamp. Am ascultat piesa până la final, chiar dacă ne-am hotărât pe la jumătate! Ești spectacol!”, a spus fascinat Florin Ristei, în timp ce Ștefan Bănică a aplaudat-o în picioare. ”Ești fenomenală! Unele dintre notele pe care le-ai luat mi-au făcut pielea de găină, parcă a trecut curent electric prin mine! Nu știu dacă ești conștientă de aurul pe care îl ai în gât, dar sigur ne vedem în Bootcamp”, a spus juratul X Factor.

Un model de ambiție, Melania Cuc nu s-a oprit din drumul său, chiar dacă de-a lungul timpului asta a însemnat să își înfrunte atât familia, cât și profesorii. Ca urmare, prestația sa la X Factor l-a emoționat profund pe Ștefan Bănică, cel în a cărui grupă Melania va fi în Bootcamp. ”Îți mulțumesc, pentru că am asistat după perioada pandemiei la primul concert, la care eu am fost spectator, iar tu ai fost artist! Ești excepțională, iar eu nu mă arunc în afirmații mari!”, a mărturisit juratul X Factor.

Oana Velea, cea care i-a frânt inima lui Andrei Theodor, concurent în grupa Loredanei, va fi acum rivala acestuia, după ce a primit și a patru voturi pozitive și face parte din grupa lui Ștefan Bănică în Bootcamp.

Cel de-al zecelea loc în grupa lui Ștefan Bănică a fost adjudecat de Marina Vlad, care la audiții a primit trei voturi pozitive. După o negociere aprigă între mentorul acestei grupe și Florin Ristei, cel din urmă i-a dat Marinei un ”Nu”, în speranța că o va putea convinge să lucreze împreună. ”Tot grupul se va învârti în jurul tău!”, i-a promis Ristei, însă Ștefan Bănică și-a dorit ca Marina să facă parte din echipa sa de fete cu vârsta sub 24 de ani.

Whatsapp LinkedIn
xfactor bootcamp bootcamp x factor sezonul 9 stefan banica loredana florin ristei x factor xfactor nou sezon x factor antena1
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Citește și
Delia crede că are grupa câștigătoare la X Factor! Jurata intră în Bootcamp, astăzi, de la 20.30, la...
Grupurile lui Florin Ristei intră în Bootcamp-ul X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1
Concurenți din toate colțurile lumii încep lupta în Bootcamp-ul X Factor, în grupa Deliei
Cea mai puternică grupă din acest sezon X Factor, intră în Bootcamp! Ștefan Bănică: ”Noi trebuie...
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Un tânăr care vrea să deschidă o afacere într-un cartier rezidențial a primit zeci de idei.... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase HelloTaste.ro
Mircea Badea, despre esenţa ortodoxiei: "Aceasta este credinţa mea, teza mea personală" Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Datoria guvernamentală a urcat la 52,4% din PIB, în februarie 2024 Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Momente foarte grele! Adriana Iliescu a făcut cel mai TRIST anunț Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius Observator
Cum apar afecțiunile gastrointestinale. Cauze, simptome, metode de prevenție și tratament MediCOOL
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Deshidratarea la copiii mici: cum se manifestă și ce poți face DeParinti
Jessie J și-a afișat silueta după naștere într-o rochie mulată. Cântăreața le-a oferit fanilor brazilieni un... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare Hello Taste
Ultimele știri
Cum arată azi Robert Powell, actorul din filmul "Iisus din Nazareth", în regia lui Franco Zeffirelli. E total schimbat
Emi și Cuza pășesc pe scena Te cunosc de undeva! în ritmuri de Afrobeat și vor interpreta o piesă foarte cunoscută
Iulia Albu, apariție electrizantă pe scena iUmor, în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată duminică
Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25 de ani
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mai multe