Antena Căutare

Articole despre blat de pizza

Super Neatza, 28 septembrie 2023. Rețeta lui Radu Darie: Pizza cu blat de casă

Super Neatza, 28 septembrie 2023. Rețeta lui Radu Darie: Pizza cu blat de casă

Ediția din 28 septembrie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Radu Darie a pregătit pizza cu blat de casă. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!

Joi, 28.09.2023, 09:20
Pizza ca în Italia. Iată de ce ingrediente ai nevoie

Pizza ca în Italia. Iată de ce ingrediente ai nevoie

Iată cum se prepară o pizza ca în Italia, dar și de ce ingrediente ai nevoie. O rețetă de pizza delicoasă.

Miercuri, 03.02.2021, 11:33
Spectacol cu blatul de pizza într-un restaurant din Germania

Spectacol cu blatul de pizza într-un restaurant din Germania

Spectacol inedit într-un restaurant din Germania. Un bucătăr şi-a arătat măiestria în mânuirea aluatului de pizza într-un număr care i-a lăsat pe clienţi cu gura căscată. Bucătarul roteşte de mai multe ori blatul, în timp ce dansează,...

Sambata, 24.11.2018, 10:04
Cum se face cea mai bună pizza din lume! Învață să faci blatul perfect, chiar la tine acasă

Cum se face cea mai bună pizza din lume! Învață să faci blatul perfect, chiar la tine acasă

Emisiunea „Prietenii de la 11” te învață inclusiv trucuri culinare! Andreea Perju are reţeta perfectă pentru blatul de pizza, preferata copiilor şi a adulţilor!

Vineri, 09.11.2018, 13:28
VIDEO! Un baietel invarte cu maiestrie coca de pizza

VIDEO! Un baietel invarte cu maiestrie coca de pizza

Un baiat de sapte ani din Statele Unite nu si-a ascultat parintii cand i-au psus sa nu se joace cu mancarea, asa ca a ajuns sa invarteasca blaturile de pizza in aer ca un bucatar profesionit.

Joi, 05.04.2012, 00:00
Ultimele trenduri de la Expozitia Internationala de Pizza

Ultimele trenduri de la Expozitia Internationala de Pizza

In Las Vegas a fost organizata Expozitia Internationala de Pizza in cadrul careia producatorii acestui preparat italienesc au prezentat ultimele inovatii si trenduri din domeniu.

Vineri, 16.03.2012, 00:00
x