O nouă confruntare între echipele sezonului 9 ”Chefi la cuțite” va ridica presiunea la cote maxime. Câștigător detașat în ultima ediție, chef Scărlătescu va intra cu mult entuziasm în luptă, însă orgoliile vor fi pe cale să ia foc...
Duminica, 09.05.2021, 13:55Chef Cătălin Sărlătescu a înlocuit ustensilele de bucătărie cu cele pentru munci agricole. Și-a luat coasa și a iesit la câmp să cultive verdețuri.
Marti, 12.05.2020, 17:45Gastronomia l-a făcut celebru, aşa că Chef Scărlătescu poate fi înscăunat drept " regele" neoficial al Pieţii Obor!
Marti, 27.11.2018, 23:27Gina Pistol vrea să-l facă pe Chef Scărlătescu breloc de chei!
Marti, 19.09.2017, 19:16După ce relaţia dintre chef Scărlătescu şi Gina s-a oficializat, focoasa prezentatoare a vorbit la ”Prietenii de la 11” despre evenimentul care a apărut în toată presa mondenă!
Marti, 12.09.2017, 12:58După ce relaţia dintre chef Scărlătescu şi Gina s-a oficializat, focoasa prezentatoare a vorbit la Prietenii de la 11 despre evenimentul care a apărut în toată presa mondenă!
Marti, 12.09.2017, 12:22De-a lungul timpului el a fost fotografiat împreună cu femei și fete, dar nu la Starea Civilă. Cum ar trebui să fie femeia care l-ar cuceri pe Chef Scărlătescu?
Vineri, 28.04.2017, 10:52Chef Scărlătescu, dărâmat după ce a pierdut duelul cu Bontea: „E prima mea zi neagră la Chefi la cuțite! Sunt total dezamăgit!”. Echipa mov a pierdut în fața celei verzi, deși primul crede că foietajele echipei lui Bontea au fost tari ca farfuriile.
Luni, 24.04.2017, 22:04Chef Cătălin Scărlătescu, temutul jurat de la "Chefi la cuțite", a ajuns la...fermă!
Luni, 10.04.2017, 11:52Chiar dacă mai e puţin până la vară, îndrăgitul CHEF a fost surprins de ninsoare. Vremea nu l-a speriat, însă, şi s-a bucurat de ea mai ceva ca un copil.
Vineri, 07.04.2017, 16:30Chef Scărlătescu a fost surprins de ninsoare
Vineri, 07.04.2017, 16:15Sunt două motive pentru care se gătesc scoici în cantităţi industriale. Cu ocazia Festivalului scoicilor şi pentru că Chef Scărlătescu doar aşa le găteşte: la ceaun. Şi are şi un argument pentru asta.
Joi, 07.07.2016, 21:14Sunt două motive pentru care se gătesc scoici în cantităţi industriale. Cu ocazia Festivalului scoicilor şi pentru că Chef Scărlătescu doar aşa le găteşte: la ceaun. Şi are şi un argument pentru asta.
Joi, 07.07.2016, 20:17