Sunt două motive pentru care se gătesc scoici în cantităţi industriale. Cu ocazia Festivalului scoicilor şi pentru că Chef Scărlătescu doar aşa le găteşte: la ceaun. Şi are şi un argument pentru asta.
Chef Scărlătescu s-a apucat de gătit scoici datorită unui prieten. De fapt, aşa a luat naştere Festivalul Scoicilor. "Stăteam la un pahar de vorbă aşa ca între prieteni. Şi am zis aşa ca între prieteni să facem ceva să se mai bucure şi românii noştri. Şi mi-a venit ideea sclipitoare. Bang, festivalul scoicilor! Eu de la mare, eu cu scoicile de mic, mie îmi place scoica! Nah, sunt îndrăgostit de fructele de mare, nu am ce să fac", mărturisește Scărlătescu.
Scoicile nu popoesc prea mult în cazane, aşa că producţia nu poate să stea pe loc. Toate secretele rețetei la ceaun au fost dezvăluite la Observator Special.
Atenție la ce cumpărați. Roșiile modificate genetic au invadat piețele din ROmânia!... Șarmul e trăsătură de familie... Chef Cătălin Scărlătescu are o soră absolut fermecătoare...