Un meniu perfect, cu o combinație de gusturi diferite, demn de mesele servite atunci când se adună toată familia: Cotlet de miel în crustă de rozmarin cu cartof fondant, ratatouile și sos de vin roșu.
Un meniu complet, cu o combinație de gusturi diferite, demn de mesele servite atunci când se adună toată familia: Cotlet de miel cu cartofi și salsa de căpșuni cu sos de iaurt.
Pentru că se apropie sărbătorile pascale am strâns o colecție de rețete cu carne de miel de unde o puteți alege pe cea preferată.
Ingrediente: 4 cotlete mari de miel 1 cățel usturoi 300 g unt sare piper rozmarin coriandru proaspăt Pentru crema de brânză de capră: 150 g de lapte de capră 2 g de algă agar-agar adensant...
Coronitele de miel se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, usturoi si ulei. Se dau la rece pentru o ora.
Mesele de Pasti se caracterizeaza, in primul rand, prin preparatele de carne de miel. Astazi v-am pregatit o reteta putin mai speciala: cotlet de miel cu linte si salata feta. Pofta buna!
Duminica, 15.04.2012, 00:00Dragos Bercea a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de cotlet de miel in crusta de hrean.
Luni, 17.01.2011, 00:00