Ingrediente pentru rețeta Cotlet de miel cu linte si salata feta
300g de mazare congelata
800g linte verde din conserva, clatita si scursa bine
4 linguri otet de vin
2 linguri de zahar brun
1 legatura mica de menta, taiata marunt
200g de branza feta, taiata in cuburi
8 cotlete de miel
1 lingurita de ulei de masline
Mod de preparare Cotlet de miel cu linte si salata feta
1. Se fierbe mazarea in apa clocotita timp de 3-4 minute, pana se inmoaie, apoi se scurge. Se amesteca bine cu lintea, otetul, zaharul, menta si branza feta.
2. In pasul urmator se incalzeste o tigaie de teflon, se ung cotletele cu putin ulei si se presara sare si piper. Se prajesc in tigaia incinsa timp de 4 minute pe fiecare parte pana se rumenesc, iar interiorul devine rozaliu. Se pune salata in patru boluri si se servesc doua cotlete pentru fiecare portie.
4. Incercati si cu cuscus - Miel cu salata greceasca de couscous Se pun 200g de cuscus intr-un vas termorezistent, peste care se toarna 300ml de supa de legume fierbinte. Se acopera cu un capac si se lasa timp de 5 minute. Se pragateste mielul ca in reteta precedenta, iar atunci cand cuscusul a absorbit tot lichidul, se amesteca cu o jumatate de castravete taiat cubulete, cateva rosii taiate cubulete, cateva masline negre, otet, zahar, menta si feta.
Foto: Good Food
Cele mai utilizate mesaje de Pasti... Zooey Deschanel, fotografiata in rochie de mireasa...