În ediția din 18 octombrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a preparat o rețetă foarte gustoasă, din bucătăria românească și anume: Praz cu măsline și coaste afumate, în dovleac copt.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă specială de toamnă și anume: Friptură din mușchi de vită cu sos de mandarine și dovleac copt.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne ispitește cu o rețetă plină de savoare și spendoare în culorile toamnei, o delicioasă salată din fructe de toamnă cu legume și brânzeturi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă Salată combinată cu ingrediente de toamnă și păstrăv afumat, foarte aromată și frumos colorată.
Dacă sunteți în pană de idei ce să mai preparați cu dovleac, de Halloween, rețeta Pui cu dovleac și sos de ardei copți, va fi o nebunie de preparat ce se va cere repetat!
Plină de culoare și savoare, această salată de orz cu sfeclă roșie și dovleac copt, te cucerește de la prima degustare!
Daniel Buzdugan a descoperit cel mai gustos și sănătos aliment, cu multe beneficii pentru sănătate.
Marti, 17.12.2013, 17:46