Ediția din 2 iulie 2025 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Răzvan Buruiană te învață cum să creezi o experiență culinară deosebită de tip fine dining chiar la tine acasă.
Restaurantele cu meniuri rafinate se adaptează și ele noilor vremuri. Pandemia ține clienții acasă, oamenii nu pot să se mai bucure într-un local exclusivist de preparatele preferate, aşa că restaurantele fine dining se adaptează noilor...
Vineri, 23.10.2020, 16:37
Pentru a câștiga acestă amuletă chefii trebuie să prepare mâncare românească de fine dining, iar cine o câștigă poate gusta pe toată durata unei probe.
Chef Dexter a cucerit Parisul cu un meniu balcanic. Bogdan a urmat programul exclusivist Hauntes Etudes du Gout, de la Gastronomie et des Arts de la Table, cel mai complex curs universitar de gastronomie din lume.
Gina Pistol le dă o nouă temă celor trei echipe de la Chefi la cuțite. Concurenții trebuie să pregătească fine dining din salată și desert cu ciocolată.
Gina Pistol le dă o nouă temă celor trei echipe de la Chefi la cuțite. Concurenții trebuie să pregătească fine dining din salată și desert cu ciocolată.
Fine dining-ul este tema din cea de-a cincea confruntare pe echipe. Concurenții din echipa mov și cea verde sunt în dificultate.
Familia Crudu, în tunici roșii, și familia Băițoi, în tunici galbene sunt cele două echipe care luptă în ultima probă din finala sezonului Chefi la cuțite destinat familiilor. Pentru a câștiga concursul culinar, ambele trebuie să pregătească un "Fine Dining" de 10.000 de euro.
Familia Băițoi, în tunici roșii galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special de "Chefi la Cuțite".
Familia Crudu, în tunici roșii, și familia Băițoi, în tunici roșii galbene, pentru a câștigă concursul culinar "Chefi la Cuțite" au trebuit să pregătească un "Fine Dining".
Familia Crudu, în tunici roșii, pentru a câștigă concursul culinar "Chefi la Cuțite" trebuie să pregătească un preparat "Fine Dining".
Familia Crudu, în tunici roșii, pentru a câștigă concursul culinar "Chefi la Cuțite" trebuie să pregătească un preparat "Fine Dining".
Familia Crudu, în tunici roșii, și familia Băițoi, în tunici roșii galbene, pentru a câștigă concursul culinar "Chefi la Cuțite" trebuie să pregătească un "Fine Dining".
Chef Ileana Braniște explică la ”Prietenii de la 11” cum se poate reda gustul copilăriei în bucatele fine dining.
Concurenții ”Chefi la cuțite” au parte de o nouă provocare. Aceștia au 60 de minute pentru a realiza preparate fine dinning cu ajutorul familiei.
Se anunţă o seară cu fine dining şi circ la Chefi la Cuţite! Invitaţii speciali ai ediţiei de astăzi sunt artiştii circari, care vin să deguste preparatele sofisticate ale celor trei echipe.
Marti, 05.06.2018, 19:47
Tensiunile cresc, iar concurenții resimt emoțiile din plin! Echipa neagră condusă de chef Florin Dumitrescu mai are doar doi membri, așa că este nevoită să trateze totul cu tact.
A treia proba a fost cea a lui chef Dumitrescu, concept foarte drag lui chef Florin, fine dining. Ingredientul vedetă este fasolea boabe.