În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii a preparat o rețetă de friptură de vita cu sos de piper și cartofi lionezi, dar și o rețetă de desert absolut delicios.
Miercuri, 15.12.2021, 15:46Marian Duță, cunoscutul reporter de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne surprinde cu câteva sfaturi pentru cea mai reușită friptură de vită, savurată în regim de fast-food.
Luni, 14.12.2020, 16:41Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne cea mai buna rețetă de friptură de vită.
Luni, 14.12.2020, 11:28Pentru cei care adoră carnea de vită, o interesantă rețetă de friptură de mânzat în sos de ceapă cu cartofi la cuptor, perfectă pentru o masă în familie, sau pentru a fi servită chiar de sărbători.
Luni, 23.11.2020, 14:59Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.
Miercuri, 18.11.2020, 13:52Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă specială de toamnă și anume: Friptură din mușchi de vită cu sos de mandarine și dovleac copt.
Joi, 05.11.2020, 14:46Inspirată din bucătăria germană, o rețetă de tăiței de casă cu carne de vită și sos - Rumpstack und kasespatzle ce a fost apreciată cu trei cuțite în cadrul îndrăgitei emisiuni culinare ”Chefi la cuțite”
Marti, 20.10.2020, 16:28Ne place să mâncăm la restaurant dar cel mai des suntem nevoiți să gătim acasă și pentru că suntem presați de timp, sau chiar din neștiință, facem unele greșeli în prepararea acesteia, de aceea ne prind foarte bine câteva sfaturi pentru o friptură reușită și idei de servire a fripturii.
Luni, 28.09.2020, 13:41Din vrăbioară de vită, fragedă și gustoasă și o selecție de ingrediente din bogățiile toamnei, de prin grădină și livadă, putem prepara o rețetă perfectă pentru mesele principale ale zilei: Friptură de vită cu sos de sfeclă roșie și pere.
Luni, 21.09.2020, 17:55Fermierii au adus pe păşunile de la noi vaci scoţiene. Pentru profituri rapide, au mizat pe văcuţele Black Angus. Gustul banilor i-a convins pe tot mai mulţi fermieri să renunţe la bălţata românească.
Joi, 14.03.2019, 19:37O armonie perfectă de preparate ce acompaniază o friptură din mușchi de vită într-o crustă deosebită de ciuperci. Ingrediente 1 kg mușchi de vită 300 gr ciuperci uscate 100 gr muștar dijon folie de...
Luni, 09.10.2017, 19:13