Muschiuletul de porc se fasoneaza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se frige pe un grill (gratar).
Luni, 28.03.2016, 09:06Un burger vegetarian fara soia? Nimic mai simplu: se pot folosi ciuperci, exact ca in reteta de astazi. Pofta buna!
Vineri, 02.03.2012, 00:00Reteta zilei de sambata este una neasteptata, dar care merita incercata: carnati la grill serviti alaturi de felii de pere coapte. Pofta buna!
Sambata, 20.08.2011, 00:00Cand e caldura si vreme de vacanta, ce poate fi mai placut decat un gratar in aer liber, alaturi de prieteni? Daca te-ai saturat de vesnicii mici si carne la gratar, Martha Stewart iti propune o reteta de pulpe de pui picante si rumenite.
Luni, 11.07.2011, 00:00Atunci cand tocmai am pierdut una dintre bataliile duse pe frontul alimentatiei sanatoase (dar nu razboiul!), prima "scuza" care ne vine in minte este faptul ca nu avem destul timp pentru a gati corect. Preferam, in consecinta, sa ne potolim foamea cu o punga de chipsuri sau un produs fast-food, amanand momentul cand vom intra in bucatarie si vom gati "ca la carte".
Marti, 21.06.2011, 00:00Vine toamna, bine-mi pare, in farfurie am.......vinete! Prin continutul bogat de vitamine si de minerale, o cura de vinete iti va hidrata si detoxifia organismul.
Vineri, 10.09.2010, 00:00O noua tendinta in prepararea pizzei a inceput sa se manifeste pe plan mondial: pizza pe grill, si nu la cuptor, de casa sau de curte. Care sunt insa diferentele de gatire intre modul traditional si cel care face furori acum?
Duminica, 22.08.2010, 00:00Vara, pe plaja mai ales, simti mirosul imbietor de porumb fiert sau copt. Daca iti place acest tip de gustare si ai vrea sa o diversifici putin, incearca aceasta reteta cu sos de unt.
Miercuri, 14.07.2010, 00:00