Ingrediente (4 portii):
8 carnati din carne de pui;
doua linguri zeama lamaie;
100 ml ulei de masline extravirgin;
o lingurita sare grunjoasa;
patru pere, taiate pe din patru;
o lingura de mustar;
piper macinat;
cimbru.
Preparare (25 minute):
Incalzeste tigaia grill bine sau daca faci gratar pe carbuni, asteapta pana cand focul s-a stins si poti tine mana 3-4 secunde fara sa te friga, deasupra carbunilor incinsi, la 10 cm distanta.
Intr-un bol, amesteca zeama de lamaie cu mustarul, apoi adauga putin cate putin uleiul de masline. Pune si sare si piper apoi da prin acest amestec feliile taiate de pere.
Pune apoi pe grill carnatii de pui, 10-12 minute, pe toate partile, iar alaturi pune si feliile de pere, pentru 5-6 minute. La final serveste totul alaturi de dressingul ramas si de cimbru proaspat.
Pofta buna!
Foto: marthastewart.com
VIDEO! Parada costumelor de baie la mare... Zeci de mii de europence apeleaza anual la tratamente impotriva fertilitatii...