- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente
- 1.5 kg muschiulet de porc
- 1 kg varza rosie
- 200 gr ceapa rosie
- 100 gr stafide negre
- 200 gr telina apio
- 400 ml smantana de gatit
- ulei de floarea soarelui
- sare
- piper
- un cub unt
- 100 gr faina alba
Mod de preparare
1. Muschiuletul de porc se fasoneaza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se frige pe un grill (gratar).
2. Telina se curata, se taie cuburi si se pune la fiert cu apa cat sa fie acoperita, dupa ce apa s-a evaporat, se
adauga untul si apoi smantana de gatit, se lasa sa fiarba un pic, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
3. O parte din ceapa rosie se taie julien si se pune la calit in ulei, peste ea se adauga varza rosie taiata subtire si se lasa la calit pana acestea se inmoaie. Se adauga stafidele si se mai calesc un pic. Se condimenteaza cu sare si piper.
4. Restul de ceapa rosie se taie rondele subtiri, se sareaza , se dau prin faina si se prajesc.
5. Se monteaza preparatul.
Grill-ul recomandat pentru prepararea retetei este: