Pieptul de curcan pe lângă gustul bun, este mai redus în calorii și grăsimi și conține o serie de nutrienți importanți, așadar merită să-l includem în meniurile noastre culinare și poate începem cu această rețetă de la ”Chefi la cuțite”: Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie.
Miercuri, 30.09.2020, 09:15Pentru că rețetele de hummus au devenit cele mai apreciate rețete de post, încercăm să le combinăm cât mai diferit, pentru a avea de fiecare dată alt gust. Vedeți mai jos rețeta de post: Hummus cu vinete și legume trase la tigaie.
Vineri, 27.03.2020, 09:15Un preparat plin de culoare, savoare și sățietate, pe care merită să-l încerci: „Saint Jacques în sos de unt cu pătrunjel, cu legume trase la tigaie și sos de vin alb”!
Joi, 14.06.2018, 09:37O armonie de gusturi și culori într-o farfurie cu legume trase la tigaie cu creveți în sos de unt și pătrunjel verde, ce te îmbie s-o servești fără să te oprești!
Miercuri, 06.06.2018, 10:55Un preparat care merită testat măcar din curiozitate: ”Friptură de crocodil cu paste și legume trase la tigaie”.
Luni, 28.05.2018, 20:48Dacă îți place fasolea bătută și vrei să-i aduci un plus de gust și de culoare, această rețetă de fasole bătută cu legume trase la tigaie și scăldate într-un sos delicios sigur va impresiona orice pofticios!
Miercuri, 21.03.2018, 09:34