Din puține ingrediente și la îndemâna tuturor, sau mai bine zis, cu ce ingrediente mai găsim prin cămară, putem prepara două rețete pentru un meniu de post: Spaghete cu măsline și Gogoși pufoase de post.
Luni, 23.03.2020, 13:09Pentru că adesea vă întrebați ce rețete culinare de post să mai gătiți, vă sugerăm o idee de meniu complet de post, pentru întreaga zi.
Joi, 05.03.2020, 10:18Sărbătoarea de Paște înseamnă pe lângă lumina Învierii și abținerea de la anumite obiceiuri culinare. Pentru ca organismul să beneficieze de vitamine, minerale, antioxidanţi, fibre, grăsimi bune şi proteine de calitate este esenţial să ai o alimentaţie diversificată pe perioada postului.
Joi, 22.03.2018, 12:19În perioada postului, aparent, nu există multe variante de meniu. Postul este benefic pentru organismul nostru, dar numai atunci când consumăm alimente naturale, cât mai puțin procesate. Știm că foarte multe produse vegetale conțin ingrediente care ne fac rău. Consumate în cantități mari ne îngreunează colonul și ficatul. Ce alimente trebuie să evităm.
Marti, 06.03.2018, 20:53Cei care postesc vor avea de ”înfruntat” o serie de restricții:fără carne, ouă, lactate şi brânzeturi, timp de 40 de zile.
Duminica, 18.02.2018, 18:39