Cum să faci ouă poșate cu gălbenușul moale în doar 30 de secunde. Trucul prin care poți pregăti un mic dejun delicios în timp record.
Miercuri, 16.10.2024, 13:16Inspirată din bucătăria franțuzească, al cărei fan este, Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de ouă poșate în sos de vin roșu.
Marti, 16.02.2021, 14:58Chef Nicolai Tand i-a surprins din nou pe simpaticii matinali cu o interesantă rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, cu ouă poșate și varză murată, demnă de încercat în orice bucătărie.
Miercuri, 27.01.2021, 14:10Una dintre supele cremă specifice sezonului rece, este supa cremă de usturoi, recomandată pentru a ține răceala sau gripa la distanță.
Luni, 17.02.2020, 09:13Ne plac ouăle ochiuri, omletă, sau poșate, mai ales servite la mic dejun. Dar sunt perfecte și servite ca fel principal, alături de diverse garnituri, ca în rețeta noastră Ouă pane cu sos alb și piure de țelină.
Marti, 14.01.2020, 09:03Cremoasă și ușor picantă, este perfectă pentru masa de prânz o Supă cremă de spanac cu ghimbir și parmezan, servită cu ouă poșate și crutoane aromate!
Vineri, 28.09.2018, 07:46O supă-cremă pe care o vei îndrăgi de la prima degustare este această Supă-cremă de spanac cu parmezan şi nucşoară.
Marti, 21.08.2018, 12:09Shakshuka (sau Shakshoka, Shakshouka, este un preparat popular, servit la mic dejun în Israel inspirat din bucatăriile nord-africane și evreiești. Se prepară din ouă poșate într-un sos picant de roșii.
Miercuri, 10.01.2018, 12:19Reţeta Andreea Moldovan de astăzi de la Prietenii de la 11 este "Shakshuka", un preparat delicios cu brânză, castraveți murați, roșii, salată, ceapă și carne tocată.
Marti, 02.05.2017, 12:02