În ediția din 2 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, iscusitul bucătar al emisiunii, a preparat o delicioasă rețetă de pate de păstrăv afumat cu sfeclă roșie și mere coapte. Pentru servire a mai preparat crocănțele din aluat de pâine cu cărbune și praz umplut cu bacon și cașcaval.
Joi, 02.12.2021, 16:12În ediția din 2 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un ”Păstrăv îmbujorat”, care conține ca ingrediente: file de păstrăv afumat, mascarpone, sfeclă roșie murată, pastă de hrean,...
Joi, 02.12.2021, 11:59Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă Salată combinată cu ingrediente de toamnă și păstrăv afumat, foarte aromată și frumos colorată.
Luni, 05.10.2020, 11:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un delicios starter pe bază de pastrăv afumat, mere, fistic, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care l-a denumit "Păstrăv îmbujorat".
Marti, 14.01.2020, 09:32Păstrăv proaspăt, ţinut o zi în baiţ, apoi afumat şi păstrat în cetină de brad. Acesta este hârzobul, un preparat tradiţional din regiunea Moldovei. Puţini au mai rămas, însă, românii care ştiu să îl prepare ca la carte, după...
Vineri, 14.12.2018, 19:33Ingrediente Ingrediente pentru aluat: 300 g făină+ 50 g 3 ouă mari sare ulei de măsline Ingrediente umplutură și sosuri: 300 g file păstrav afumat 6 crenguțe cimbru proaspăt 3 căței de usturoi...
Luni, 27.02.2017, 17:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine păstrăv afumat, mascarpone, smochine, castane, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufanda de râu".
Miercuri, 16.11.2016, 08:35Pastravul afumat si cartofii noi reprezinta un mic dejun delicios si foarte simplu de pregatit. Timp de preparare: 20 de minute. Pofta buna!
Luni, 21.05.2012, 00:00Daca vrei sa ai parte de o gustare rapida, dar satioasa, incearca aceste chifle cu ou si pastrav.
Miercuri, 02.05.2012, 00:00