Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.
Marti, 08.03.2016, 23:51Cele 4 avocado bine coapte ( trebuie sa fie moi cand se apasa) se taie de jur imprejur, cu ajutorul cutitului ( ii dai o lovitura) se scoate samburele care va iesi foarte usor, apoi scoatem miezul cu lingurita.
Marti, 08.03.2016, 23:41In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.
Marti, 08.03.2016, 23:34Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.
Marti, 08.03.2016, 23:30Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.
Marti, 08.03.2016, 23:30Pieptul de rata se cresteaza usor peste piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie fara undelemn si fara a fi incinsa in prealabil, mai intai pe partea cu piele, pentru 4 minute, apoi si pe partea fara piele pentru 2-3 minute.
Marti, 08.03.2016, 23:09Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.
Marti, 08.03.2016, 20:54Intr-un castron potrivit ca marime se pun: carnea, usturoiul zdrobit, ardeiul iute fin tocat, 1/2 din coriandru fin tocat, ienibaharul, pesmetul, jumatate de ghimbir, jumatate din ceapa tocata, oul intreg, sare si piper dupa gust.
Marti, 08.03.2016, 20:43