Antena Căutare

Articole despre retete episodul 2

Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.

Marti, 08.03.2016, 23:51
Starter trei continente (curmale umplute cu brânzeturi învelite în bacon, pe pat de guacamole)

Starter trei continente (curmale umplute cu brânzeturi învelite în bacon, pe pat de guacamole)

Cele 4 avocado bine coapte ( trebuie sa fie moi cand se apasa) se taie de jur imprejur, cu ajutorul cutitului ( ii dai o lovitura) se scoate samburele care va iesi foarte usor, apoi scoatem miezul cu lingurita.

Marti, 08.03.2016, 23:41
Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.

Marti, 08.03.2016, 23:34
Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.

Marti, 08.03.2016, 23:30
Mâncare de conopidă cu pui

Mâncare de conopidă cu pui

Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.

Marti, 08.03.2016, 23:30
Rață cu cireșe și courvoisier

Rață cu cireșe și courvoisier

Pieptul de rata se cresteaza usor peste piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie fara undelemn si fara a fi incinsa in prealabil, mai intai pe partea cu piele, pentru 4 minute, apoi si pe partea fara piele pentru 2-3 minute.

Marti, 08.03.2016, 23:09
Piept de curcan Souis Vide învelit în bacon, fasole și găluște de spanac cu crumble de alune de pădure și sos de conopidă

Piept de curcan Souis Vide învelit în bacon, fasole și găluște de spanac cu crumble de alune de pădure și sos de conopidă

Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.

Marti, 08.03.2016, 20:54
Gutui umplute cu carne de miel sau vițel și rodie

Gutui umplute cu carne de miel sau vițel și rodie

Intr-un castron potrivit ca marime se pun: carnea, usturoiul zdrobit, ardeiul iute fin tocat, 1/2 din coriandru fin tocat, ienibaharul, pesmetul, jumatate de ghimbir, jumatate din ceapa tocata, oul intreg, sare si piper dupa gust.

Marti, 08.03.2016, 20:43
x