Pieptul de curcan pe lângă gustul bun, este mai redus în calorii și grăsimi și conține o serie de nutrienți importanți, așadar merită să-l includem în meniurile noastre culinare și poate începem cu această rețetă de la ”Chefi la cuțite”: Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie.
Cătălin Voicu vrea să le arate celor trei chefi că știe să gătească. Concurentul le gătește piept de curcan cu sos de muștar.
O idee de meniu pentru un prânz în familie poate fi această rețetă: Friptura de pui cu cartofi la cuptor și sos delicios de muștar.
Pentru un prânz copios, servit în familie, o rețetă de antricot de vițel în sos delicios, inspirată din bucătăria orientală.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit două preparate delicioase, de toamnă: ”Ardei capia cu sos de muștar” și ”Ciolan cu varză”.
Va fi o nebunie-n farfurie această delicioasă salată de ardei capia cu sos de muștar și miere, servită alături de orice friptură, sau orice garnitură!
Foarte buni acești Gogoșari în sos de muștar, concurează cu succes clasicii Gogoșari în oțet, sau pe delicioșii Gogoșari în sos de roșii!
Dacă v-ați plictisit de clasicele șnițele de pui, încercați această rețetă de „Scaloppine al limone” și veți fi cuceriți de gustul ei!