În ediția 42 din sezonul 9 ”Chefi la cuțite”, preparatele sunt degustate de o echipa de hochei de amatori. Iată ce mâncare le-a plăcut.
Marti, 01.06.2021, 16:50În a 13-a ediție de confruntări din sezonul 9 "Chefi la cuțite", concurenții au primit ca temă să prepare câte două sufleuri de fiecare echipă.
Marti, 01.06.2021, 16:43În a 13-a ediție de confruntări din sezonul 9 "Chefi la cuțite", concurenții au primit ca temă să prepare câte două sufleuri de fiecare echipă.
Marti, 01.06.2021, 16:14În a șaptea ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei chefi s-au duelat în bucătărie pentru amuleta care reduce la tăcere chefii timp de 30 de minute fiecare.
Duminica, 14.03.2021, 15:12După prima probă, echipa mov intră la duel cu cea verde! Concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun, fiindcă miza este mare: învinsul părăsește competiția!
Marti, 21.11.2017, 21:48După ce a reușit să prepare două sufleuri de top, Tudor a fost felicitat atât de concurenți cât și de Chef Hadad, care s-a arătat cel mai încântat de preparatul final
Luni, 06.01.2014, 21:00"Astăzi am simțit și eu ce înseamnă o probă în fața camerelor și nu este ușor", mărturisește Chef Tudor, în timp ce lucrează cot la cot cu concurenții pentru pregătirea sufleurilor
Luni, 06.01.2014, 20:55Proba sufleului a fost un moment emoționant pentru Chef Tudor, care s-a simțit în postura de concurent
Luni, 06.01.2014, 20:50Deși acest fel a fost gătit și ediția trecută, chefii au decis să îi testeze astăzi și pe ceilalți concurenți
Luni, 06.01.2014, 20:40Sufleul de caramel este pufos si extrem de aromat. Il poti prepara pentru o masa festiva.
Vineri, 09.03.2012, 00:00Sufleurile de caramel reprezinta un desert delicios de dulce, a caror preparare dureaza aproximativ 55 de minute. Pofta buna!
Vineri, 09.03.2012, 00:00Sufleul de fistic cu sos de ciocolata este un desert sofisticat cu care iti poti surprinde invitatii!
Miercuri, 22.02.2012, 00:00Un desert delicios pentru o dupa amiaza tarzie. Pofta buna!
Vineri, 03.02.2012, 00:00Cui ii e frica sa faca sufleuri? Urmeaza acesti patru pasi simpli si vei obtine rezultatul perfect de fiecare data!
Miercuri, 14.12.2011, 00:00Aceste sufleuri cu care mergi la sigur pot fi facute din timp si incalzite in cuptor chiar inainte de a fi servite. Nu cresc la fel de mult ca niste sufleuri traditionale, dar sunt minunat de usoare.
Vineri, 28.10.2011, 00:00Revista Good Food lanseaza o provocare: "Cui ii e frica de sufleuri? Urmeaza acesti patru pasi simpli si vei obtine rezultatul perfect de fiecare data!". Incearca reteta de mai jos si bucura-te de un rezultat gustos!
Vineri, 25.02.2011, 00:00Dovleacul, vedeta sezonului, poate fi transformat rapid si simplu intr-un desert delicios! Drept dovada acest sufleu, care combina armonios gustul dulce-amarui al dovleacului cu piureul de castane si sosul de vanilie.
Joi, 04.11.2010, 00:00Varza alba - cruda sau murata - poate fi consumata proaspata, sub forma de salate, sau transformata in sarmale, garnituri, placinte ori rulade.
Luni, 04.10.2010, 00:00Muschiul de vita se fragezeste intai in tigaie, in unt incins, la foc mic insa, dupa ce a fost taiat, portionat si asezonat cu sare, piper si cimbru. Apoi se flambeaza in vin rose, se adauga putin sos de soia si zeama de lamaie. Dupa aceasta erapa...
Luni, 23.08.2010, 19:09