Când timpul nu-ți permite să prepari rețete sofisticate, cel mai simplu și rapid preparat sunt pastele. Rețeta de paste cu sos alb și ciuperci murate, este pe cât de simplă, pe atât de gustoasă!
Marti, 30.01.2018, 12:41Ingredientele pentru această rețetă delicioasă sunt: 300 g tagliatele sare, 2-3 lingurite ulei de floarea- soarelui, 75 g unt, 150 ml smântână ,100 g caşcaval ras, 200 g bacon afumat sau şuncă de York, cimbru uscat ,rozmarin, piper alb...
Miercuri, 04.10.2017, 10:50Îți plac pastele? Atunci trebuie să încerci această rețeta inedită, propusă de Vlăduț, bucătarul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Se numește "Tagliatelle cu somon afumat" și e gata imediat!
Luni, 11.09.2017, 10:23Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi tagliatele pădurar, un preparat delicios, cu nuci şi ghebe.
Miercuri, 21.10.2015, 08:47Vladut gateste "Tagliatele cu verdeturi".
Marti, 27.03.2012, 08:22Don Mariano pregateste o reteta rapida de tagliatele cu creveti si sos alb. Ingrediente: tagliatele creveti usturoi dovlecei lamaie ulei de masline ceapa vin sare piper Preparare: El foloseste creveti congelanti prefierti pe care ii...
Joi, 16.12.2010, 11:47Sfecla este o leguma suculenta, bogata in vitamine, ideala pentru sosuri, salate, supe, dar si alaturi de paste. Incearca aceasta reteta inedita de tagliatelle cu sfecla si dovleac.
Joi, 04.11.2010, 00:00Ingrediente: faina, sofran, ulei de masline, ou, creveti, usturoi, peperoncini, vin, zuchini, parmezan, busuioc, lamaie, sare si piper. Pe masa de lucru se pun 150 grame faina tip 00, se sparge un ou, se mai adauga doua galbenusuri, putin sofran...
Sambata, 10.07.2010, 12:35Vladutz gateste: Tagliatele cu sunca
Luni, 24.05.2010, 09:57Vladut a ales tagliatele pentru ca sunt paste proaspete cu ou si cu faina din grau tanar si dur. In plus, se prepara foarte repede.
Luni, 24.05.2010, 00:00Vladut a gatit tris di pasta. Ingrediente: paste tortelinni 200 gr pentru sos, smantana 400 gr gorgonzola 200gr tagliatele 200gr pentru sos, rosii in bulion 200gr usturoi verde 1 leg ceapa verde 1 leg sunca praga 150 gr ulei masline...
Marti, 06.04.2010, 11:39