Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Rețetă simplă și delicioasă de paste cu sos alb și ciuperci murate. Se prepară rapid și cu puține ingrediente.

 

Când timpul nu-ți permite să prepari rețete sofisticate, cel mai simplu și rapid preparat sunt pastele.
Rețeta de paste cu sos alb și ciuperci murate, este pe cât de simplă, pe atât de gustoasă!

Ingrediente

  • 500 g tagliatelle
  • apă
  • sare
  • 50 g unt
  • 500 ml smântână de gătit
  • 2 căței de usturoi
  • 4-5 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • 100 g parmezan
  • pătrunjel verde
  • 400 g ciuperci murate( ghebe, hribi, etc.)

Mod de preparare paste cu sos alb și ciuperci murate

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, în modul clasic.

Între timp se prepară sosul alb.

Se topește untul și se adaugă în el, usturoiul răzuit și frunze rupte de busuioc.

Se amestecă continuu, pentru a se aroma bine și a nu se arde.

Smântâna se aduce la punctul de fierbere și se pune peste unt.

Se mai lasă să fiarbă împreună 1-2 minute, apoi se adaugă 50 g parmezan ras, sare după gust și piper alb, tot după gust.

Pastele se scurg, se așază pe farfurie și se toarnă sosul deasupra lor.

Se servesc decorate cu verdeață și parmezan ras, alături de ciuperci murate.

Poftă bună!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe