Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 23. Cuza și Emi au stat de vorbă cu Marius Damian și au aflat numeroase „secrete” din culise

În episodul 23 din producția „Asia mai târziu”, Emi și Cuza l-au avut drept invitat pe Marius Damian, co-prezentatorul emisiunii Asia Express. Acesta a făcut dezvăluiri surprinzătoare și a oferit băieților niște cadouri cu totul și cu totul speciale.

emi si cuza alaturi de marius damian la asia mai tarziu Galerie
Emi și Cuza au aflat detalii inedite despre Marius Damian în ediția 23 a producției „Asia mai târziu” | Antena 1

Cuza și Emi încearcă să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și lucruri ce nu s-au văzut pe TV în emisiunea online „Asia mai târziu”.

De data aceasta, în episodul 23, cei doi l-au avut drept invitat pe Marius Damian, co-prezentatorul Irinei Fodor și totodată cel care ne poartă, cu vocea sa inconfundabilă, pe cele mai îndepărtate meleaguri ale lumii, în locuri spectaculoase. Împletind informațiile geografice și istorice cu legende și tradițiile locale, acesta reușește să aducă telespectatorilor un plus de magie, în toată această uriașă aventură numită Asia Express-Drumul Împăraților.

Cuza și Emi au stat de vorbă cu Marius Damian, co-prezentatorul Asia Express, în episodul 23 din Asia mai târziu

În fiecare episod din „Asia mai târziu”, Emi și Cuza încearcă să discute cu actuali și foști concurenți pentru a prezenta publicului numeroasele peripeții și situații neprevăzute prin care trec cei care aleg să pornească în această uluitoare aventură numită „Asia Express. În epiosdul 23 din „Asia mai târziu”, cei doi l-au avut invitat pe Marius Damian, co-prezentatorul Irinei Fodor.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală

Încă de la început, băieții de la Noapte Târziu au avut parte de o surpriză de prorporții, căci invitatul lor special a venit cu câte un cadou special.

„Vă dau și eu două plicuri...Dragii mei, primiți acest plic și veți pleca pe un nou traseu, într-o nouă misiune, ca să vă redescoperiți într-o nouă formă. Pentru că Asia Express continuă!”, a zis acesta, explicând totodată faptul că darurile sunt realizate de el, la propriu!

marius damian

Marius Damian a fost invitat în episodul 23 din „Asia mai târziu”

Emi și Cuza au fost mai mult decât încântați și surprinși atunci când au văzut caricaturile semnate de Marius Damian și au dorit să descopere mai multe despre co-prezentatorul „Asia Express”.

Am aflat astfel că Marius Damian a absolvit liceul militar și că, din pricina acestui lucru, a ratat admiterea la arte, o facultate pe care și-a dorit s-o urmeze. Ulterior, acesta a decis să dea la actorie, unde a și intrat și, astăzi, acesta se poate lăuda cu o carieră la care mulți doar îndrăznesc să viseze. A avut roluri memorabile la Teatrul Odeon și a jucat și în filme românești, apreciate de public. În prezent, acesta este nu doar ghidul și pvoestitorul de la „Asia Express”, ci chiar scenaristul-omul care gândește toate textele și „conturează” toată această minunată aventură în care pornesc concurenții.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 21. Cu ce echipă din sezonul 4 se aseamănă Cocuța și Bogdan Boantă, concurenții sezonului 2 Asia Express

Deși a devenit actor, Marius Damian a ales să păstreze aproape de suflet și această pasiune pentru desen și în special pentru caricaturi. Într-un timp, acesta a fost chiar ucenic al maestrului Ștefan Popa Popa'S, celebrul caricaturist român.

Tot în cadrul episodului 23 din „Asia mai târziu”, Marius Damian a dezvăluit cum ia naștere un episod din „Asia Express”, ce implică munca de documentare, dar și ce destinații și-ar dori să pună pe lista sa pentru sezonul 5 al îndrăgitului show de la Antena 1.

Ce alte detalii inedite au mai scos la iveală Emi și Cuza? Află totul urmărind fragmentul video de mai sus sau descoperă episodul 23 din „Asia mai târziu” pe AntenaPlay!

Cel mai nou episod din „Asia mai târziu” este disponibil acum integral și necenzurat pe AntenaPlay!

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la ... Asia mai târziu, episodul 24. Eliza și Cosmin Natanticu au oferit clarificări despre gestul de a ascunde costumul Patriz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x