Antena Căutare

Asia Express, 18 octombrie 2021. Zarug a surprins pe toată lumea cu vocea lui. Ce dezvăluiri a făcut Lidia Buble despre viitor

Ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express a început cu voie bună pentru unele echipe. Zarug și-a încântat colega încă de la primele ore ale dimineții cu un cântec impresionant, iar Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre numele pe care o sa il dea copilului ei, dacă va avea unul.

zarug-lorelei-lidia-buble-estera Galerie
Ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express a început cu voie bună pentru unele echipe. | Antena 1

Cele șapte echipe vor avea parte de o nouă zi legendară pe Drumul Împăraților. De data aceasta, concurenții vor merge în cursa pentru prima Imunitate din etapa 5 a reality show-ului, iar probele îi vor surprinde.

Ziua a început bine pentru cuplurile rămase în competiție, chiar dacă nu au dormit atât de bine pe cât se așteptau. Patrizia Paglieri și Franceso s-au numărat printre cei care s-au trezit foarte obosiți și extenuați.

"Doamne ajută, să nu mai prindem așa ceva!", a spus Patrizia Paglieri.

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Cosmin Natanticu, reacție nervoasă pe Drumul Împăraților. Ce l-a enervat pe concurent

În timp ce celelate echipe se pregăteau intens pentru următoarea misiune din Asia Express, Zarug și-a încântat colega cu o melodie senzațională. Încă de la primele ore ale dimineții, concurentul a impresionat pe toată lumea cu calitățile sale vocale.

"Splendind!", i-a spus Lorelei colegului său de echipă, după ce acesta a terminat de interpretat piesa.

Ce nume vrea Lidia Buble sa îi dea copilului ei dacă va avea unul

Cele șapte echipe au fost nevoite să memoreze câteva nume pentru următoarea probă de pe Drumul Împăraților. Lidia Buble a fost cea care și-a lăsat sora să învețe aproape tot, însă concurenta nu a putut uita un singur nume. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că așa îl va chema pe copilul ei dacă va avea unul.

"Castor, chiar m-am hotărât. Dacă o să fie să am vreodată un copil o să-l cheme Castor", a spus Lidia Buble, vizibil amuzată.

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Irina Fodor a schimbat regulile! Ce surpriză a pregătit pentru ultima etapă din Turcia

Argonautica le-a dat mari bătăi de cap celor șapte echipe care trebuie să învețe mai multe nume de pe plicul oferit de Irina Fodor. Ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express a început în forță pentru concurenții care își doresc să obțină prima Imunitate a etapie 5 de pe Drumul Împăraților.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Diseară, la Asia Express - Drumul Împăraților, o primă echipă va primi pașaportul pentru Georgia. Show-ul, lider de audi... Asia Express, 18 octombrie 2021. Zarug, apariție spectaculoasă într-o ținută deosebită. Lorelei i-a împrumutat lui Emi o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x