Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi spre finalul cursei contra-timp. Care a fost motivul

Oboseala și stresul de a ajunge la timp, la 17.45, pentur a prinde feribotul spre Istanbul, și-a pus amprenta pe ultimele echipe care luptă pentru imunitate în Asia Express, pe Drumul Împăraților.

adriana trandafir si maria speranta la asia express Galerie
Adriana Trandafir și Maria Speranța, deși au plecat primele în cursa pentru imunitate, având un avans de 10 minute, au ajuns a 6-a echipă în port, cu doar câteva minute înainte ca feribotul să plece spre Istanbul. | Antena 1

Cursa nu a fost una ușoară, în special pentru că multe echipe s-au străduit foarte mult la autostop și au întâmpinat dificultăți mari atunci când a fost nevoie să ajungă dintr-o localitate în alta pentru a găsi steagurile Asia Express.

Adriana Trandafir și Maria Speranța, deși au plecat primele în cursa pentru imunitate, având un avans de 10 minute, au ajuns a 6-a echipă în port, cu doar câteva minute înainte ca feribotul să plece spre Istanbul.

Cu speranță în suflet, cele două concurente Asia Express se rugau de domnul de la control să le dea biletele pentru a urca pe feribot, dar acesta a refuzat, spunând că feribotul a plecat deja.

Adriana și Maria erau la capătul puterilor, extrem de dezamăgite.

“Și a plecat”, a spus Adriana.

Adriana Trandafir, în lacrimi, la capătul puterilor

Adriana Trandafir s-a așezat pe jos, s-a luat cu mâinile de cap, începând să plângă.

“Dacă pierdeam la jumătate de oră, acceptam situația asta. Măi, dar să-ți plece de sub nas”, a spus cu tristețe Adriana Trandafir.

“Cum am rămas ultimele nu știu. Îmi venea să iau mătura aia și să sparg toate geamurile. Un minut dacă aveam, 1 minut, cât contează!”, a mai completat Adriana.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021.Eliza Natanticu a surpins cu vocea ei. "Concertul" la care toți au rămas cu gura căscată

Maria Speranța și Adriana încercau să își găsească puterea de a înainta.

“Să-ți vezi mama plângând este un lucru foarte greu, în orice situație”, a spus Maria, fiica Adrianei.

“Trebuie să o luăm de la capăt”, spune Adriana încercând să se orpească din plâns.

Zarug și Lorelai, care erau încă în drum spre port, trăiau cu speranța că vor prinde feribotul. Amândoi erau obosiți și Lorelei îi spunea lui Zarug că nu poate merge mai repede pentru că o doare piciorul.

“Mi-era ciudă să renunț și să abandonez acuma după toată ziua asta în care am tras ca o proastă”, a mai spus Zarug.

Lorelei și Zarug s-au întâlnit cu Adriana și Speranța și au încercat să se încurajeze unii pe ceilalți atunci când au aflat că nu mai au nicio șansă să ajungă în Istanbul.

“Pentru mine, pământul a stat pe loc”, a zis Adriana.

Între timp, echipele formate din Emi și Cuza și Connect-R și Shift au primit mesaje prin stație de la Irina. Prezentatoarea Asia Express le-a spus concurenților că sunt prea departe de destinație, au pierdut deja feribotul și nu vor mai ajunge în Istanbul. Prin urmare, cei 4 concurenți urmau să se întâlnească cu Irina abia a doua zi.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Citește și: Elwira şi Mihai Petre au câştigat imunitatea în primul stage Asia Express. Cea de-a treia ediţie a show-ului, lider de audienţã

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 21 septembrie 2021. Connect-R și Shift, la mătură. Cum s-au străduit să termine proba pentru a ajunge la f... Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce făceau Elwira și Mihai Petre în timp ce restul echipelor se luptau în cursa pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x