Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble: "M-am atașat de el"

Norocul le-a surâs Lidiei și Esterei Buble în ediția patru de pe Drumul Împraților. Cele două surori au dat de un șofer care le-a răsfățat și le-a promis că le va duce până la destinația în care urmează să se desfășoare noua probă.

Lidia Buble cântă în autocar Galerie
Norocul le-a surâs Lidiei și Esterei Buble în ediția 4 de pe Drumul Împraților. Cele două surori au dat de un șofer care le-a răsfățat și le-a promis că le duce până la destinația în care urmează să se desfășoare noua probă. | Antena 1

Aurostopul din cea de-a patra ediție a fost unul greu pentru cele opt echipe care au intrat în lupta pentru imunitate, mai puțin pentru Lidia și Estera Buble. Cele două surori au plecat spre următoarea misiune în forță și mai pregătite ca niciodată să ajungă primele la destinație.

Concurentele au pășit cu încredere pe drum, unde au făcut autostopul timp de câteva minute bune. Acestea au reușit să oprească o mașină cu un bărbat tânăr care le-a spus că le va duce până la destinația în care vor să ajungă.

Norocul le-a surâs surorilor Buble încă din primele minute. Fetele au urcat în mașină și nu s-au mai gândit la colegii lor de competiție care au așteptat și 4 ore jumătate în soare făcând autosopul.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Motivul pentru care Lidia Buble merge în misiuni însoțită de o păpușă cheală

Artista a fost plăcut impresionată de cum s-a comportat șoferul cu ele. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble.

Lidia Buble s-a atașat de un bărbat care le-a dus cu mașina în ediția patru din Asia Express

Lidia Buble și sora ei s-au bucurat din plin de faptul că au reușit să găsească mașină într-un timp foarte scurt. Totodată, cele două au rămas cu gura căscată când șoferul s-a oferit să oprească la un resturant și să le dea o masă gustoasă.

"Eu o să plâng după domnul ăsta, serios, e foarte drăguț.", i-a dezvăluit Lidia Buble surorii sale în mașină.

"Eu nu puteam să accept faptul că omul ăla pleacă și că nu o să-l mai văd niciodată. M-am atașat de el într-un fel în mașină. Câte ne-a povestit, deja eu aveam impresia că îl cunosc de o viață.", a mai adăugat ea.

Pe parcursul drumului spre următoarea probă, Lidia Buble a avut lacrimi în ochi, semn că îi părea rău de faptul că nu o să-l mai vadă pe cel care a fost foarte amabil cu ele.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat

"Lasă-mă în pace că m-am atașat de el. Nici nu-l cunosc și plâng după el. A fost prea drăguț", a spus artista cu lacrimi în ochi, dar cu zâmbetul pe buze.

"Noi oricum ne atașăm repede de oameni", a mai completat-o sora ei.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 21 septembrie 2021. Cât au așteptat Connect-R și Shift fără să oprească o mașină. E prima dată când se înt... Asia Express, 21 septembrie 2021. Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x