Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres

Următoarea destinație a concurenților Asia Express a fost Istanbul. Irina Fodor le-a spus concurenților că acolo va avea loc cursa pentru ultima șansă. Cu toții trebuiau să ajungă până la 17.45 până la feribot.

zarug la asia express Galerie
Cel care a întâmpinat dificultăți la îndeplinirea misiunii sale a fost Zarug. Sarcina lui Zarug și a lui Lorelai a fost să care și să livreze mături. Când au văzut că durează 17 min sarcina lor, au început să râdă. | Antena 1

Feribotul pleacă la ora 18.00 și echipele care nu prind feribotul nu vor ajunge la Istanbul pentru cursa pentru ultima șansă.

După ce concurenții au pornit în noua cursă pentru a obține a doua imunitate. Din plicurile primite de la Irina, concurenții Asia Express au aflat care e următoarea misiune. Până să ajungă la feribotul care avea să îi ducă în Istanbul, concurenții trebuiau să treacă prin mai multe localități. Acolo, când găseau steagul Asia Express, ar fi aflat despre noi misiuni pe care le aveau de îndeplinit.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Singurele care au prins o singură mașină până în prima localitate unde aveau de îndeplinit prima misiune au fost Lidia și Estera. Alți concurenți au schimbat mai multe mașini la autostop, în timp ce unii, precum Connect-R și Shift, nici măcar nu porniseră. După câteva ore, băieții erau în același loc.

Concurenții au ajuns la Susurluk, o localitate rău famată, unde ei aveau să dea totuși un exemplu comunității. Primii care au ajuns la primul steag Asia Express au fost Eliza și Cosmin Natanticu.

Misiunea la care Zarug a răbufnit

Ei au primit o mătură, o tabletă și indicațiile pentru noua misiune. Ei trebuiau să facă o poză călare pe mătură, ca în exemplul pe care l-au primit. De asemenea, tot ei au ales și care vor fi sarcinile de îndpelinit și pentru următorii concurenți care aveau să ajungă la destinație.

Cel care a întâmpinat dificultăți la îndeplinirea misiunii sale a fost Zarug. Sarcina lui Zarug și a lui Lorelai a fost să care și să livreze mături. Când au văzut că durează 17 min sarcina lor, au început să râdă.

“Abia aștept să îl prind în gheară pe Natanticu”, a spus Zarug, supărat că el i-a assignat o asemenea misiune.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021.Eliza Natanticu a surpins cu vocea ei. "Concertul" la care toți au rămas cu gura căscată

Cea mai grea parte nu a fost cea cu căratul și livratul măturilor, ci partea în care se fotografiau călărind mătura. Cânt Lorelai a văzut că în pozele pe care I le-a făcut Zarug nu I se vede fața, s-a supărat, dar Zarug a început să țipe, fiind nervos pentru că a încercat deja de prea multe ori să o prindă în aer.

“Rândul meu să mă pozeze Lorelai cu tableta cu delay țașc în aer. Numai țașc în aer n-a ieșit, fă”, spunea Zarug.

“Mai aveam puțin și le spărgeam pământu și (…) ajungeam în iad”, a mai completat concurentul Asia Express.

“Sari într-una și îți fac poze din nou”, a zis Lorelai.

“Dar eu ce-am făcut pâna acuma și tu filmai. (…) Vreau să plecăm de aici ca nu fi făcut astea degeaba. (...) Au venit astea din urmă”, s-a enervat Zarug.

“Am explodat spre rușinea mea așa cum n-am crezut vreodată că aș putea să o fac. Nu mi s-a întâmplat de multe ori să am așa răbufniri”, a mai completat Zarug.

Noul sezon Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Motivul pentru care localnicii au chemat Poliția. Ce au pățit Connect-R și Shift

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Asia Express, 21 septembrie 2021. Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble: "M-am... Asia Express, 21 septembrie 2021. Celebra melodie a lui Tarkan, tema unei misiuni dificile pentru concurenții Asia Expre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x