Florin Ristei și Carmen Grebenișan, nevoiți să facă echipă! Speak, declarație de dragoste fantastică! Ce s-a întâmplat în Asia Express, sezonul 3, ediția 14

„Asia Express”, sezonul 3, ediția 14. Florin Ristei și Carmen Grebenișan au fost obligați să se transforme în coechipieri, temporar, și s-a lăsat cu momente savuroase între ei doi. Speak a fost cât pe ce să leșine, după care i-a făcut o declarație de dragoste fantastică iubitei lui, Ștefania.

Cea de-a 14-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, a început cu un test ce le-a dat emoții concurenților. Coechipierii au trebuit să demonstreze cât de bine se cunosc între ei. Câțiva dintre ei, firește, au îmbulinat-o!

Apoi, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții! S-au schimbat echipele! Dacă unii dintre concurenți s-au bucurat, alții au simțit că le-a căzut cerul pe cap.

„Super, la fix! Dacă nu ne ucidem, e bine!”, a reacționat Florin Ristei, când a aflat că trebuie să formeze echipă cu nimeni alta decât Carmen Grebenișan.

De altfel, Florin Ristei și Carmen Grebenișan s-au lansat într-un duel de replici acide, din primele clipe în care au fost nevoiți să formeze o echipă. Și-au stabilit niște reguli, de la început… Ca să nu se ucidă.

Echipele noi, rămase în cursă pe „Drumul Comorilor”, au fost nevoite să strângă câte un fir de ață de pe o papiotă deșirată, printr-o piață! Oase s-a îndrăgostit, fie și pentru un moment. S-a văzut pe chipul lui!

Florin Ristei a reușit să o scoată din minți pe Lia Bugnar, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 14. Concurenții s-au întrecut într-un joc de țesut papiote și agățat ștergare colorate diferit pe sârmă, dar nu oricum, ci într-o anumită ordine.

Mai târziu, vedetele din „Asia Express”, sezonul 3, s-au transformat în ospătari de ocazie, în cea de-a 14-a ediție a emisiunii, pe „Drumul Comorilor”. Un concurent a dezvăluit că a fost chelner și a demonstrat creativitate în rezolvarea probei, alături de coechipiera lui.

Citește și
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mai multe articole

Florin Ristei a gătit pentru Carmen Grebenișan, în cea de-a 14-a ediție a sezonului 3 din „Asia Express”, după ce echipele au fost schimbate, pe „Drumul Comorilor”. Concurentei i s-a întors stomacul pe dos.

Concurenții au muncit din greu, în cursa pentru imunitate, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 14. Au fost puși să zdrobească orez. Speak a fost cât pe ce să leșine, iar Răzvan Fodor s-a arătat supărat.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 14. Speak i-a făcut o declarație de dragoste Ștefaniei.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri