Antena Căutare

S-au schimbat echipele la „Asia Express”, sezonul 3! Cine cu cine a picat! „Mi-a căzut cerul pe cap! Dacă nu ne ucidem, e bine!” – VIDEO

Surpriză de proporții în cea de-a cincea etapă din „Asia Express”, sezonul 3! S-au schimbat echipele! Dacă unii dintre concurenți s-au bucurat, alții au simțit că le-a căzut cerul pe cap.

Cele șapte echipe rămase în competiție, pe „Drumul Comorilor”, au fost reconfigurate până la obținerea imunității. Doar atunci când coechipierii se vor reuni ca la început se va stabili clasamentul final.

Astfel, concurenții vor avea ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali.

„Ne-a căzut fața, pentru că am văzut cu cine e el și cu cine sunt eu! M-am bucurat 1% pentru el, 99% m-am supărat pentru mine! Nu pentru că era Maria, ci că Maria e… («lentă», a completat Speak, n.r.)”, a spus Ștefania.

„Nu-i destul că m-ai terorizat până acum? Lasă-mă și pe moine o zi, ca băieții!”, i-a răspuns Speak, care a completat: „La Carmen Grebenișan cu Florin Ristei… Cred că o să se bată!”.

„Bănuiam că e nebună! Mi s-a confirmat! Mergem la doctor!”. Cât de bine se cunosc între ei coechipierii din „Asia Express”, sezonul 3! Cine a îmbulinat-o! VIDEO​

„Super, la fix! Dacă nu ne ucidem, e bine!”, a reacționat Florin Ristei, când a aflat cu cine trebuie să formeze echipă.

Carmen Grebenișan și Florin Ristei, Sorin Bontea și Speak, Ștefania și Maria Buză, Dan Ristei și Răzvan Fodor sunt doar o parte dintre combinațiile inedite de vedete ce vor lupta împreună duminică seară.

„Bănuiam că e nebună! Mi s-a confirmat! Mergem la doctor!”. Cât de bine se cunosc între ei coechipierii din „Asia Expres... Florin Ristei și Carmen Grebenișan, duel de replici acide, din primele clipe! Ce reguli și-au stabilit. „Să vezi la noap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x