Antena Căutare

„Bănuiam că e nebună! Mi s-a confirmat! Mergem la doctor!”. Cât de bine se cunosc între ei coechipierii din „Asia Express”, sezonul 3! Cine a îmbulinat-o! VIDEO

Cea de-a 14-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3,  a început cu un test ce le-a dat emoții concurenților. Coechipierii au trebuit să demonstreze cât de bine se cunosc între ei. Câțiva dintre ei, firește, au îmbulinat-o!

Gina Pistol le-a spus concurenților că ordinea plecării lor în cursă va fi stabilită de punctajul obținut în urma jocului.

Câteva echipe, precum cea a fraților Florin și Dan Ristei și cea a lui chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, au recunoscut din start că este posibil să nu știe răspunsurile la întrebări.

A fost show! Adda și Cătălin Rizea i-au făcut pe toți să râdă și să se întrebe dacă ei doi „chiar sunt căsătoriți”. Cei doi soți au ajuns la unicul numitor comun important – se iubesc și asta e tot ce contează!

„Eu aveam o bănuială că e nebună, dar acum mi s-a confirmat că trebuie să mergem la doctor și să îi pună o dungă de aia pe buletin!”, a spus Speak, după ce a aflat ceva despre iubita lui, Ștefania.

Cum s-au distrat la acest test și cum s-au descurcat concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, aflați din clipul de mai sus.

Ups! Surpriză imensă pentru echipele din „Asia Express”, sezonul 3! Gina Pistol, despre un concurent: „A încurcat-o!” - ... S-au schimbat echipele la „Asia Express”, sezonul 3! Cine cu cine a picat! „Mi-a căzut cerul pe cap! Dacă nu ne ucidem, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x