Antena Căutare

Cu ce se ocupă Ioana State când nu susține spectacole de stand-up comedy. Nu mulți cunosc meseria actriței

Ioana State este una dintre cele mai carismatice concurente de la Asia Express. Toți știu că este comediant, dar acesta nu este singurul ei job.

Galerie
Ioana State este una dintre cele mai carismatice concurente de la Asia Express. Toți știu că este comediant, dar acesta nu este singurul ei job. | Antena 1

Ioana State și-a construit reputația în mediul online, unde postările sale amuzante au atras atenția publicului. Ulterior a făcut pasul spre televiziune, participând la emisiuni precum Stand-Up Revolution și iUmor.

La vârsta de 33 de ani, Ioana State a devenit o figură importantă în lumea comediei românești. Are show-uri multe de stand-up comedy, dar activitatea sa nu se rezumă doar la asta.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Ioana State este o persoană implicată în cauze caritabile și activează în cadrul Fundației Metropolis.

Citește și: Ce vârstă are Oana Paraschiv, partenera lui Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Ce diferență este între cei doi colegi

Articolul continuă după reclamă

Cu ce se ocupă Ioana State când nu susține spectacole de stand-up comedy. Nu mulți cunosc meseria actriței

La aniversarea de 33 de ani a Ioanei State, Codin Maticiuc i-a urat ”La mulți ani” și a dezvăluit că aceasta îi este asociată.

”Azi e ziua naștere a unei fete care are și talent și putere de muncă. Mi-e și prietenă și asociată. Mâna dreaptă în anumite campanii și leader în altele. Împlinește 33 de ani și cred că este cea mai tare partidă din România deși eu îmi doresc să nu vadă mulți treaba asta că FACEM mai multă treabă acum când muncește 12-14 ore pe zi. Să-mi trăiești State Ioana!”, a dezvăluit Codin Maticiuc.

În cadrul fundației Metropolis, Ioana State are funcția de asistent manager și e responsabilă de proiectele speciale din cadrul organizației, contribuind semnificativ la diverse inițiative care au un impact profund în comunitate.

”Pe lângă rolul său în proiectele speciale, Ioana este și mâna dreaptă a președintelui nostru, Codin Maticiuc. Ca asistentă a președintelui, ea asigură că toate activitățile se desfășoară fără probleme, oferindu-i lui Codin suportul necesar pentru a continua să inspire și să conducă organizația noastră spre noi orizonturi.”, arată site-ul organizației.

Citește și: Cine e Selina de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care e numele din buletin și cu ce se ocupă iubita lui Victor Slav

Ce echipe participă la Asia Express sezonul 7. Ei sunt concurenții care au plecat pe Drumul Zeilor

Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Programul de difuzare a emisiunii Asia Express se rezumă la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00, și de luni până miercuri, de la 20.30.

Citește și: Horoscop noiembrie 2024. 4 zodii vor avea probleme în dragoste și chiar vor trece prin despărțiri

Cum arată iubita lui Mane Voicu de la Asia Express 2024. Comediantul e discret când vine vorba de relația cu ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x