Ce spune Alexandra Ungureanu despre Asia Express: "Am nevoie de sfaturile și încurajările voastre". Ce a dezvăluit despre mama ei

Alexandra Ungureanu și mama ei se află printre cei 18 concurenți care vor pleca pe „Drumul Împăraților” în cel de-al 4-lea sezon "Asia Express", iar pregătirile sunt unele intense.

Alexandra Ungureanu și mama ei se află printre cei 18 concurenți care vor pleca pe „Drumul Împăraților” în cel de-al 4-lea sezon "Asia Express"

Instagram / Antena 1

Alexandra Ungureanu este mai pregătită ca niciodată să plece în una dintre cele mai mari aventuri ale vieții ei, însă va fi însotiță de cea mai importantă persoană din viața ei. Mama artistei îi va fi alături fiicei ei pe "Drumul Împăraților", acolo unde vor avea parte de o experientă neașteptată.

"Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal - mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experienta a noastră împreună!”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

Citește și: Cine prezintă noul sezon Asia Express. Irina Fodor, Oase și Marius Damian sunt pregătiți să vă ducă pe Drumul Împăraților

Cântăreața a decis să le dea vestea cea mare și prietenilor săi din mediul online prin intermediul unei fotografii.

Ce spune Alexandra Ungureanu despre Asia Express și mama ei

Alexandra Ungureanu nu a stat prea mult pe gânduri și le-a mărturisit prietenilor din mediul online că se numără printre cei 18 concurenți ce vor pleca în aventura viețiilor. De asemenea, artista a adăugat și un mesaj, care a înduioșat inima internauților.

"Am emoții până la cer și înapoi!🙈 Se spune că în viață nu îți poți cunoaște cu adevărat limitele, până când nu le provoci. Așa că, am zis "da" provocării vieții mele, @asiaexpressromania , un proiect TV fabulos. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă!", a dezvăluit ea despre proiectul "Asia Express", sezonul 4.

Alexandra Ungureanu a spus și câteva cuvinte frumoase și despre mama ei, care i-au emoționat pe fani. Mai mult decât atât, artista le-a cerut prietenilor virtuali și câteva sfaturi, chiar și încurajări.

Citește și: Asia Express 2021. Cine sunt concurenții din sezonul 4

"Voi face echipă cu omul care a trăit alaturi de mine fiecare fărâmă de emoție, atunci când, eram cu lacrimi în ochi, de fericire, sau, poate, când eram jos și trebuia să mă ridic. Ea e mama. ❤ Ei îi povestesc, întotdeauna prima dată, tot ce trăiesc pe plan artistic sau personal. De data asta va fi alături de mine, cu iubire și încredere în aventura vieții noastre și sper să fie cea mai tare experiență a noastră, împreună! Vă recunosc, sincer, că e un context care mă scoate total din zona de confort, dar știu că voi reuși, pentru că vă am alături pe voi, cei care m-ați susținut și până acum necondiționat. Am nevoie de sfaturile și încurajările voastre, înainte de plecare. Așa că le aștept, cu drag și emoție, în comentarii. Cine e alături de noi? 🙏
#teamalexandra #AsiaExpress
", a mai spus ea.

Ultimele știri