Antena Căutare

Episodul 14, sezonul 2: Cocuța și Bogdan au câștigat imunitatea, după ce s-au tuns! O concurentă a căzut din picioare, iar Ruby a dansat în bikini

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Ediția de luni seară a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, le-a adus provocări dificile concurenților, între care și aceea de a renunța la podoaba capilară. Tensiunile între coechipieri nu au întârziat să apară, iar unii dintre ei și-au ieșit din fire după ce s-au văzut lipsiți de noroc. Ruby, însă, a mâncat mult-doriții cartofi prăjiți și a dansat în bikini, lângă piscină, în timp ce Jojo s-a prăbușit la finalul unei misiuni.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Ediția de luni seară a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, le-a adus provocări dificile concurenților, între care și aceea de a renunța la podoaba capilară. Tensiunile între coechipieri nu au întârziat să apară, iar unii dintre ei și-au ieșit din fire după ce s-au văzut lipsiți de noroc. Ruby, însă, a mâncat mult-doriții cartofi prăjiți și a dansat în bikini, lângă piscină, în timp ce Jojo s-a prăbușit la finalul unei misiuni.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Bogdan Boantă a acceptat să îi fie ras părul de pe cap, spre surprinderea coechipierei lui.

Pentru un avantaj în competiție, echipele au fost provocate să renunțe la părul de pe cap, asemeni pelerinilor indieni, care fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse. Băieții au fost provocați să se radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să își taie zece centimetri din păr.

„Îmi vine să plâng. Uită-te bine la mine, că nu o să mă mai recunoști”, i-a spus Bogdan Boantă coechipierei lui, regretând imediat decizia. „De ce am făcut asta?”, s-a întrebat el.

„Vai de capul meu, Bogdane!”, a reacționat Cocuța, mărturisind că nu se aștepta ca Bogdan să se tundă la zero.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Jojo s-a transformat în frizeriță pentru indieni, la „Asia Express”, amuzându-se alături de Paul Ipate.

„Am băgat spaima în bărbieri. Sunt nașa lor. E o ocazie unică să îţi taie părul o actriţă din România”, a spus Jojo.

Jojo și Paul Ipate nu au acceptat provocarea de a renunța la podoaba capilară, în schimbul unui avantaj pentru echipă.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Ana Morodan a ajuns la capătul puterilor, fiind răpusă de căldură, în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”. Ea a avut nevoie de îngrijire medicală.

„Mă doare rinichiul tare și efectiv îmi vine să leșin în fiecare moment. Probabil și pe fondul colicii renale. Încă nu mi-a trecut...”, a spus Ana Morodan.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. George Vintilă s-a lăsat pe mâna unui frizer în India, astfel încât să câștige un avantaj în competiția „Asia Express”. El a explicat de ce a acceptat această provocare.

„Mi-am pus toată încrederea în acel om. Nu știu de ce, probabil de oboseală”, a spus Vintilă, care a fost extrem de fericit că apa folosită de frizer a fost rece.

„Mi-am dat părul zeilor cu atâta bucurie, pentru că știam că odată ras pe cap va fi puțin mai răcoare”, a mai spus Vintilă.

Episodul 14, sezonul 2: Cocuța și Bogdan au câștigat imunitatea, după ce s-au tuns! O concurentă a căzut din picioare, iar Ruby a dansat în bikini

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Într-o nouă probă dificilă pregătită pentru concurenții „Asia Express”, echipele au aflat ce înseamnă la propriu expresia „a căuta acul în carul cu fân”.

„Trebuie să căutați în noua recoltă de bumbac un bilețel cu locația pentru următorul joc care vă poate aduce o amuletă de 1000 de euro și un mare avantaj. Desfaceți toți sacii de bumbac de pe paletul vostru, pentru că bilețelul poate fi în oricare dintre acești saci. Vă aștept la joc cu o mână de bumbac neprelucrat”, a fost mesajul Ginei Pistol pentru concurenți.

Bogdan Boantă a avut noroc și a găsit bilețelul în primul sac pe care l-a desfăcut.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Concurenții „Asia Express” au întâmpinat probleme mari, în ediția de luni a emisiunii, după ce niciunul dintre ei nu a reușit să își găsească cazare. Toți indienii pe care i-au rugat să îi primească i-au refuzat.

Oase şi CRBL au fost singurii care au crezut că vor primi ajutorul unui localnic din Tamil. Acesta le-a promis că le va plăti cazarea pentru o noapte la un hotel. Însă, s-a lăsat așteptat.

„Am așteptat o oră. În viața mea nu m-am uitat o oră după un scuter. Nu ai cum să te simți mai prost decât în momentul în care un om care vrea să pară bun spune că te ajută și îți plătește hotelul și nu mai vine. Ne-am luat cea mai jalnică țeapă din istoria omenirii”, a spus CRBL.

După mai multe ore de încercări nereuşite ale concurenților de a-și găsi cazare, echipa de producţie a decis să încalce puţin regulile şi echipele au fost cazate forţat la hotel.

Episodul 14, sezonul 2: Cocuța și Bogdan au câștigat imunitatea, după ce s-au tuns! O concurentă a căzut din picioare, iar Ruby a dansat în bikini

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Cocuţa şi Bogdan au intrat în război cu Jojo şi Paul Ipate, la proba de amuletă, în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”. Cele două perechi au avut de făcut câte o bluză.

În final, echipa câştigătoare a fost cea formată din Cocuţa şi Bogdan, care a terminat proba cel mai repede.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Jojo a căzut din picioare, după proba pentru amuletă, spunându-i lui Paul Ipate că i s-a făcut rău.

„Eu nu lucrez bine sub presiune și nu mă simt bine într-un spațiu unde e foarte multă lume. Îmi dă o stare de claustrofobie. Am simțit că este foarte multă presiune pe mine. Asta nu mă ajută la o astfel de probă”, a spus Jojo.

Episodul 14, sezonul 2: Cocuța și Bogdan au câștigat imunitatea, după ce s-au tuns! O concurentă a căzut din picioare, iar Ruby a dansat în bikini

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Ruby a făcut un dans fierbinte în bikini, în ediția de luni a emisiunii „Asia Express”, bucurându-se de avantajul oferit de imunitate.

Cei doi s-au răsfăţat la piscină departe de stresul competiţiei pentru o zi.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. O nouă misiune le-a dat bătăi de cap concurenților „Asia Express”, în ediția de luni a emisiunii. Aceștia au trebuit să calce hainele localnicilor pe nişte staţii mobile.

„Trebuie să convingeți localnicii de la patru adrese diferite să vă dea fiecare câte două obiecte vestimentare care trebuie călcate. Când aveți toate rufele, vă veți întoarce aici să le călcați. Trebuie să primiți aprobarea unui judecător, apoi trebuie să livrați obiectele la adresele de la care le-ați luat, fără să le încurcați”, arată textul noii misiuni pentru concurenții „Asia Express”.

Jojo și Paul Ipate au ajuns primii la locul misiunii.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Jojo a făcut o criză de nervi în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, în timpul probei la care concurenții trebuie să calce rufe ale localnicilor.

Actriţa a făcut o criză de nervi după ce a rămas fără hainele pentru călcat.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. CRBL și Oase s-au amuzat pe seama cuplului Jojo - Paul Ipate, după ce aceștia au avut un ghinion teribil în proba în care au fost provocați să calce haine ale localnicilor.

„Eu cred că miroase a divorţ în familie. Așa mi s-a părut. Era o scenă de divorț”, a spus și CRBL.

Episodul 14, sezonul 2: Cocuța și Bogdan au câștigat imunitatea, după ce s-au tuns! O concurentă a căzut din picioare, iar Ruby a dansat în bikini

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Teleșpan a izbucnit într-o „ploaie de înjurături”, el și coechipiera lui fiind de acord că această misiune le-a fost „trimisă din Iad”.

„Misiunea cu călcatul a fost trimisă din Iad înspre mine și Teleșpan, într-un moment al existenței noastre în care simțeam că nu mai putem și că vom omorî orice vietate care o să ne iasă în față”, a spus Ana Morodan.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Cocuța și Bogdan au câştigat imunitatea. Cei doi au fost în culmea fericirii, dar au ținut să precizeze că „nu se vor opri aici”.

Cocuţa şi Bogdan au câștigat imunitatea deoarece au acceptat provocarea de a se tunde în schimbul unui avantaj în concurs.

Asia Express, sezonul 2, episodul 14. Ana Morodan a dat două broșe scumpe, în valoare de câteva sute de euro, ca să își cumpere un sari în valoare de 17 dolari.

„Am găsit un sari care m-a fascinat. Problema a fost că deși costa 17 dolari, eu nu îi aveam. Și i-am spus că o să îi dau broșele mele de pe rucsac, care aveau pietre semiprețioase. Costau câteva sute de euro”, a mai spus ea.

Ana Morodan a precizat că nu îi pare rău că și-a dat broșele… cel puțin deocamdată.

„M-a luat valul!”. Ana Morodan, aroganță imensă! A dat două broșe scumpe ca să cumpere ceva ieftin din bazar – Video... Asia Express- Drumul Elefantului, lider de piață pe publicul comercial: Bogdan Boantă și Cocuța au câștigat amuleta și i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x