Antena Căutare

„M-a luat valul!”. Ana Morodan, aroganță imensă! A dat două broșe scumpe ca să cumpere ceva ieftin din bazar – Video

Ana Morodan a dat două broșe scumpe, în valoare de câteva sute de euro, ca să își cumpere un sari în valoare de 17 dolari.

Ana Morodan a dat două broșe scumpe, în valoare de câteva sute de euro, ca să își cumpere un sari în valoare de 17 dolari.

„Mi-aș lua un sari, pentru că îmi plac foarte mult și nu cred că o să mai am ocazia să fac asta”, a spus Ana Morodan, care a recunoscut că este pasionată de cumpărături.

„Am găsit un sari care m-a fascinat. Problema a fost că deși costa 17 dolari, eu nu îi aveam. Și i-am spus că o să îi dau broșele mele de pe rucsac, care aveau pietre semiprețioase. Costau câteva sute de euro”, a mai spus ea, declarându-se bucuroasă să vadă un bazar indian autentic.

Ana Morodan a precizat că nu îi pare rău că și-a dat broșele… cel puțin deocamdată.

„Nu îmi pare rău că le-am dat, pentru că e un material foarte bun. Eu o să mă vopsesc din nou blondă și o să mi se potrivească foarte bine”

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

Imunitatea este a lor! Cocuţa şi Bogdan, în culmea fericirii! „Suntem foarte mândri, dar nu ne vom opri aici”... Episodul 14, sezonul 2: Cocuța și Bogdan au câștigat imunitatea, după ce s-au tuns! O concurentă a căzut din picioare, i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x